WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Arkadaslar bu amiga500 oyununu ariyorum.1990 cikis tarihi .Lucas art yapımı.Elinde olan.Satan,kiralayan,kopyalayan yada oylesine verebilecek olan var ise öm ile bana ulaşabilirse sevinirim. Their Finest Hour: The Battle of Britain[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bu Adreste buldum ama nasil indirebilirim yada alabilirim bulamadım Yardim edebilirmisiniz ?[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Where can I download the games? (or "wh343 ju G3t 4h3 g4m35?!" if you speak "Lameur") FAQ - Newcomer: 8, Last Updated: 2004-02-20 Not from the website. Releases are made through the appropriate channels, like to those people who contributed the games, or the authors themselves. They will probably get around, however, that is nothing to do with us. bu sitede yokmuş.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Saol..Sizlerin zamanını almak beni en cok uzen seylerden ama bu oyunu o kadar cok seviyordumki.Simdide bulamiyorum.Evdeki disketlerimide kaybetmisim ( ah ulen salak kafam ahhh ) ......... )-;[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ya harbi bende amiga 500 de premier manager 2 vardı unutamam onu nerden buluruz acep :D onun gibi FM oyunu gelmedı gezegene amiga duruyor ama 1 disketi kayıp ahhaha[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 manchester united 89 vardı bende, ferguson filan vardı gene :) paul ince falanda vardı hehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Premium Manager 3 2'de var hatta premium edition da var.Daha baska busuru seyde var ama benim aradigim oyun yok [Bu mesaj WhiteDagger tarafından 01 Kasım 2004 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 white bu oyunu dl ettım nasıl calıstırcam emulator lazım da birşey indirdim yok bıse yapamıyorum help[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Du anlatam...Sonraki mesajimda linkleriylen veremö sana.. Evet post kasiorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Oncelikle olay cooook basit onu soliyim.bu adresten winuae nin son surumu indirilir. Sonra , kickstart 1.3 indirilir. İlk olarak winuae kurulur.Bu kurulum yapıldıktan sonra kickstart zip icerisinden herhangi bir klasore extract edilir.Winuae menulerinde bu kickstartın oldugu dizin gosterilir.Aha buda resmi sonra start diosun .. baslio ... o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar