Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ordaki adamlar en fazla benimle bira iç tatlım ya da hayatımda gördüğüm en güzel polis falan diye şarkı söylüyorlardır. kadının tepkisinden de anlaşılıyor. biz de olsa oyyş yavrum gel yamacıma bi elleyim seni falan derler ya da demezler direk ellerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 irlandalıları baya baya seiyorum olm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 nerde münafık insan var seviyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 dasaaa said: irlandalıları baya baya seiyorum olm ben. dasaaa icimizdeki irlandalı cok yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 the turk inside me olmasın abi o.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar