Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çılgın minibüs şoförleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bgn minibüs yolunda minibüsteim .. soför tlfnla konuşuo . bi kac dakka sonra bu bi hışımla telefonu paralar attıı yere fırlattı içten içe küfretmeye basladı .. tabi hızını alamadı heralde feyk ata ata mnbüs yolunda son sürat gitti baya .. tabi pek ses cıkaran olmadı o suratı grnce pek ses cıkmıo zaten .. sonra indim ama inene kadar altıma sıçıodm . bu tip insanlar özllikle minibüsçü oluolar hrlde.
Mesaj tarihi:
Ben hafta içi her gün Sıhhiye-Beytepe yapıyorum onlar Melih in oraya burayı kazma işlemlerine rağmen hız yapıyorlar (veya 30 sabitleyip gidiyorlar ruh hallerine bağlı) adamlar yola koyulduğunda dünya ile ilişkileri kesiliyor ayrıca ister istemez off - road yapıyorlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
yavaşlamasını söleseniz hiç bişey olmazdı :) siz orada 29 kişi yolcusunuz , o sadece bir adet sürücü :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yalnız oyle bi durumda bu dolmuşculuk iç güdüsüyle ilk lafı atanı alıyo . Sonra başlıyo kavga o sırada yoldan geçen diğer dolmuş söferleride işin içine girince , meydan dayağı yiyo insan . Bence ses çıkarmamak daha eyi :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 5 " Day T... | Sahip olduğun gücü asla gösterme !
Mesaj tarihi:
Şimdi ben istesemde istemesemde Ikarus a binmek zorundayım Ikarus un en büyük özelliği her 10 dk bir thaco atar thaco 4 ün altına inince motor ebediyetine kavuşur şimdi her sefer 50 dk kadar sürdüğüne göre tahmin edin günde kaç Macar yapımı Ikarus göçüyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
adamlar f1 pistinde sanıolar kendilerini bi kapışıolar
bide kavgaları ayrı bi heycanlı oluo.biri digerinin onunu keser camdan kufur sora digeri kaçar vs[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
  • Admin
Mesaj tarihi:
Otobusculerde cok sağlamlar bu konuda adamların şuana kadar aynalarına baktıklarını görmedim[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
ben öyle bir durumda dolmuşçuyuda döverim , arkadaşlarınıda , arada bir kaç yolcuyuda :-p . tabi bunlar şaka , büyük ihtimalle 2-3 kişi bana dalar :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Grandmaster zgrw

Mesaj tarihi:
Bi gün bi arkadaşımı eski oturduğum yerden uğulicaktım . Saatte biraz geçti , artık son dolmuşlar geçiyo . Bizim Kafalar iyi bi dolmuşu durdurduk amcam hacı çıktı . Gece gece günaha girmem ben dedi gitti . Sinirlenmeye başladık sonra bi dolmuş daha durdu bunun içinde şöferle birlikte 2 kişi daha vardı . Elemanlar s*tirin gidin lan gece gece belanızımı arıyonuz derken bi baktım bizim diğer arklarda yavaş yavaş geliyolar . Benle birlikte dolmuşun içinde olan arkım şöfere kafayı bi çaktı . Resmen gecenin 1.30 u biz 3 kişiye meydan dayağı atıyoz . Allahtan biz bu olayla ilgilenirken başka dolmuş geçmedi . Sonra bu elemanlar zar zor kaçtılar . Tabi bizdede manyaklık var dolmuşcuyu döv sonrada o güzergahtaki dolmuşlara bi daha bin bakalım ne oluyo . Nerdeyse 3 ay o güzergahtaki dolmuşlara binmemiştik :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim

Sahip olduğun gücü asla gösterme !
| " 5 " Day T... |

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 31 Ekim 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
en son bindiğim dolmuş şöferi yanımızdan geçen toyotanın tamponu söktü :)

Adamlar hastalıklı ciddi şekilde[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| " 5 " Day T... | | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |

Mesaj tarihi:
Arkımın anlattığı bir olayıda ben yazıım.!
Minübüste gidiolar adamın birinin ayağında nasır varmıs yaşlı kadın adamın yanındaki bosyere gecmek isterken adamın ayağına basıor ordan bir boru gibi Ses a.ıma k.yd.n teyzee die Millet Tabi dubur olmus SEvhetle arkasına dönen minübüscünün lafı su Kadınla nebiçin konuşuon lan y.rr.m sonra bir kavga tabi .!![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Mesaj tarihi:
valla ben kadiköyde dolmus soforunun birin agzını burnun kırdım hic kimsede gelip karisamadi hehehe[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Mesaj tarihi:
Sen ejderhasın , yaparsın abi[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Mesaj tarihi:
said:
pan, 31 Ekim 2004 01:26 tarihinde demiş ki:
onların koltuk manyak ya süspansiyonlu zıplaya zıplaya gidiyo boyle biz arkada pat küt
o koltıklar benimde baya hoşuma gidiyor :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Grandmaster zgrw

Mesaj tarihi:
Direksiyona falan jelatin çekiyolar ya o beni bitiriyo . Bi hacı amcamda gostergeleri kapatıp yerine boyle yuvarlak şekilde yazılmış arapça ( Sanırım duaydı ) koymuş . :-)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

| " 5 " Day T... | | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |

Mesaj tarihi:
ücreti bi kaç dakka gec uzatınca veya unutunca onların kin dolu bakışları adamı mahvedio .. bi keresinde 20 milyon uzattım tabi gec uzattım adam paranın üstünü vermem dio . sen gec uzattın ben de gec vercem dio . bi de en arkadayım . kalabalık mnibüs . neyse sonra millet ya versene üstünü fln dedi soföre . piskopat olmuşlar aynı hatta günde 40 defa gide gele ..
Mesaj tarihi:
gördüğüm en çılgın şöför ecevit hükumeti sırasında hararetle politika dan konuşuyordu.belli ki max ilk okul mezunu, siyaseti de gazeteden bile değil kulaktan dolma bilgilerle takip etmemiş, duymuş sadece.almış gazı, söylev yapıyor minibüste hehe memleketi kurtaracak abim...bi an kafamda canlandırdım bu adam başbakan olsa halimiz ne olurdu dedim.düşününce adamın gördüğüm en çılgın minibüs şöförü olduğuna kanaat getirdim.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
  • Yeni Oluştur...