Grimwolf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Programlama öğrenmek istiyorum özellikle C dilini... Bununla ilgili çok fazla kitap ve internet sitesi var bu yüzden işin aslı biraz kafam karıştı. Bu konuda bilgili biri bana sıfırdan öğreneceğim şekilde düzgün anlatımlı bir veya birkaç kitap( C ile ilgili ) önerebilirse çok sevinirim... (Dediğim gibi tek kelime bilmiyorum ona göre kitaplar yazın lütfen :) ) Saygılar...[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben pek kitap okumadım ama yabancı dilin varsa (eng) türkce kaynaklardan ziyade yabancı kaynaklardan okumanı tavsiye ederim.. hem anlatım olarak daha iyi olurlar hem de netteki cogu kaynak ingilizce oldugundan aradıgın birşeyi buldugunda yabancılık cekmezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 İngilizce tonlarca e-book var c++ hakkında[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 İngilizcem yeterli düzeyde var bu arada evet internette tonlarca kaynak olduğunu biliyorum zaten şu an bilgisayarıma 20-30 tanesi yüklenmiş durumda.Ama hepsinde şunlar şunlar bildiğiniz varsayılıyor diyor.Bunun dışında bilgisayar ekranında çalışmaktansa elimde kitapla çalışmayı tercih ediyorum lütfen tonlarca kaynak var vs vs yazmayın orasını zaten ben de biliyorum.Bilgisi olanlar başlangıç olarak kitpçılardan satın alabileceğim Türkçe veya İngilizce kitap ismi yazsınlar Saygılar...[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 A'dan Z'ye C Klavuzu. Kaan Aslan. ilk bölümleri biraz sıkıcı gelebilir ya da karmaşık. Fakat C konusunda türkçe olarak çok güzel bir kaynak. Kitabı bitirdiğinde orta seviyeli bir c programcısı düzeyine gelebilirsin.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 PCNET i takip et istersen galiba son 2sayıda başladılar sıfırdan annatmaya son iki sayıyı alırsan ve takip edersen ii anlatımlı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bu deitel & deitel dediğiniz kaynak internetten bulunabılır mı yoksa kitap mıdır?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 şimdi 250 mb lık bır powerpoınt dosyası buldum kendı sıtesınden hemde. bayaa da dosya cvar c++ ile ilgili java baslangıc ıcın olanlar da var[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Index'i açıyorsun __delspec altında "naked" parametresini anlatmışmı bakıyorsun. Varsa al yoksa 5 para etmez... ve çoğunda yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ne işine yarıcak abi naked functionlar. ben bile bilmiom suan kullanmayı :) gerci assembly e yeni basladım sayılır, devam edermiyim bilmiyorum gerci.. ama C/C++ a yeni baslayan adama en son lazım olacak sey o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bunu kitabın kalitesi ölçmek için bir yöntem olarak söyledim bakalım ne kadar doğru anlatıyor :) çünkü bugün abuk sabuk kitapların sayesinde "API'li programlama, API'siz programlama" gibi laflar eden insanlar var. hatta tr'deki bir programcı derneğide "API'li programlama" kusu veriyor :) en zor öğrenme süpesiz ki yanlış bilginin doğrusu ile değiştirilerek yapılan öğrenmedir .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 __delspec değil yaf __declspec[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Sana C değil C++ öneririm. C++ nesne tabanlı programlamayı destekliyor (OOP - object oriented programming). Kitap ismi demişsin; C hakkında biraz bilig edinmek için: Şerafettin Akın C Programlama Dili Seçkin Yayınları C++ Başlangıç -> Orta Seviye için ise Bora Güngören C++ ile Nesne Tabanlı Programlama Seçkin Yayınları tavsiye edebilirim. Tabi öğrenimini sadece kitaptan değil, www.planet-source-code.com gibi yerlerden küçük, karışık olmayan programlar indirerek pekiştirmeni öneririm.[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 opsss :( (pardon arkadaşlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Deitel&Deitel C++ How to Program pahalı bir kitap, ancak gerçekten öğrenmek istiyorsan, daha iyisi benim bildiğim kadarıyla yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar