SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yav biraz abes kaçacak ama sizden bir şey istesem Bana romantik-drama (draması daha ağır basacak) bir kitap önerebilirmisiniz ? İzelenecek anime kalmadi (yani Kimi ga Nozomu Eien tipi bir kitap arıyorum...) Şimdiden saolun[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yukarıda KOOOSSSSKOCAMAN bi sticky war oraya bakabilirsin[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Once sticky'leri oku. Daha sonra kitap okumayi denersin.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: -ryan-, 01 Kasım 2004 11:29 tarihinde demiş ki: Once sticky'leri oku. Daha sonra kitap okumayi denersin. Yav bu şekilde söyleyeceğinize neden bir kitap adı veripte bana yardım etmiyorsunuz. Bu sirada söylediğin söz herhangi bir şekilde karşımda söyleyebilirmisin Sende ilk başta yardımcı olmayi öğren sonra sana konuşmayi öğretirim ok ?[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Karalama defterinde iki tane sticky var. Elbet birinden faydalanabilirsin.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 sticky ewet. [Bu mesaj Sly-One tarafından 01 Kasım 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar