Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bence zulala 3 5 yıl sonra sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 2 malbuş + 10 tl çalışır.. (naneli malbuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alkaloid Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ren said: pazarlık payı nedir yahu? alıcı ne kadar pazarlık yapabiliyor diye ölçmenin mantığı ne? safın biri gelir de alır diye beklemek ne kadar etik? ben şimdi 600tl lık gitarı buraya koyup 900 ama pazarlık payı var desem yakarlar beni. istediğim fiyat yazdığım fiyattır. alıcı olan ben şu kadar verebilirim der, orta yerde buluşulur satılır. pazarlık payı demek budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Predator said: Valla CE'yi o fiyatlara satma treni geçti diyim, içinde karakter olan CE'yi 350 ye satamayan gördüm. Gerçi vardır belki meraklısı ne diyim. önemli olan ce'li hesap diil, ce cd keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 almiom ben kavustum sonunda kendi diabloma bugun ona sikica sarilip oyle yatacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 100 Lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Bencede geçti artık, kimse diablo kafası için değil 500, 300 bile vermez şu saatten sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar