Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Selamlar Arkadaşlarla beraber priv serverda oyunu görmek için cafeye gittik ve sorun çıktı: Normal bir şekilde 0.11 clientini yükledim ve Wow launcheri çalıştırıyorum oradan oynamak istediğim server Team-lithium serverinin ipsini girip giriyorum(accountta aldım) sonra Server Selection listesi geliyor oradan 3 tane şıkkım var normal , local , lan ben üçünüde denedim ve üçündede Loggin into server diyor ve sonradan yine aynı selection ekranı çıkıyor yani belli bir serverı seçip oyuna giremiyorum. Sizce sorun nerede?(aynı sorun screen serverindada oluyor)[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 0.12'ye yükseltmen gerekiyor olmasın? Bi de Eternal pek sevmiyor bu tartışmaları, o yüzden girmeye çalıştığın sunucunun forumlarına bakarsan orda daha deneyimli kişilere danışabilirsin..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Yok server 0.11 bunu launcherin listesinden görüyorum. Tek 0.12 olan server Team-cryptonunki.[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Senin bağlanmaya çalıştığın sunucuya bağlanırken aynı hatayı yaşayan birçok kullanıcı bekliyor seni ordaki forumlarda. Daha önce uygulamalı olarak anlatıldığı gibi (Ör: http://forum.paticik.com/view.php?id=69972 http://forum.paticik.com/view.php?id=71290) Bu konularla ilgili konular kapanıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar