elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ya torrent aciyorum torrent inmeye hazirlaniyor seklinde bi isaret cikiyor ama 1 saat dahi beklesem hala hazirlanmaya calisiyor oluyor. baska programlarla da denedim ama olmadi.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 portların fln kapalı olmasın? modem firewall fln?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 tracker down olmuş olabilir (nası bi türkçedir bu) çalıştığına emin olduğun bi yerden yüklemeyi dene[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben bu format isini sevdim ya :D zaten home editioni yukliyim dedim bi deneyelim diye berbat bi isletim sistemi direk pro rulzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar