Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Open Beta Eli Kulağında

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

client oyun client i demektir 2gb dan asagi olmucak.ayrica stress test in herkese acik olmayacagi kanisindayim.yeni signup almicaklar yoksa duyururlardi.bu durumda sadece eski closed beta testerkar ve belki eski stres teste katilanlar alinacak kanisindayim
Sosyal ağlarda paylaş

Beklemek ve beklemek lazım. 2 günde bir de buraya bakarsan son zaten "Open Beta Açıldı, Yuppi!" tarzı konu başlıkları görürsün.
Bi de: Ultima Online'ı düşün: 14.0.1b clientini kullanmak için yüklemen gereken dosya maksimum 10MB'dı. Yani yeni client demek oyunun boyutunun şişmesinin asıl nedeni olan modelleme-kaplama-ses dosyalarıyla alakası olmaması demek.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 31 Ekim 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler gece 11 e kadar bişi beklemeyin bugün için... yapılacak duyuru da stress test hakkında olacak ki bence bu bahsettikleri open beta olabilir olmasa da bizim bi girme şansımız varsa sonuna kadar kullanırız yani cumaya kadar en geç girmiş oynuyor oluruz oyunu tabi anons ederlerse dedikleri gibi ki zannetmiyorum bu durumda bana en mantıklı tarih eq2 nin çıkış tarihi yani 5 kasım mı 8 kasım mı artık hangisiyse... bu arada şunu da belirteyim oss çalışan arkadaşlara hiçbir oyun bu sınavdan daha önemli değildir, gerçi bunun konuları açılır ilerleyen aylarda tekrar ama çalışan kazanıyor bu sınavda cidden, çalışmasanız da altyapınız varsa gene bişiler yaparsınız örneğin benim gibi ama bu en fazla İstanbulda çok iyi olmayan vasat üstü bir bölüme girmek olur... o yüzden bırakın wow'u da ders çalışın wow'u zaten yazın ve seneye universitede bol bol zamanınız olacak oynamak için hiç şüpheniz olmasın :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...