Predator Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Sorum başlıktaki gibi. Paypalımda euro var şu anda ve bunu yapıkredi hesabıma aktarırken paypal otomatik olarak tl ye çeviriyor parayı. Sıkıntı şurda ki kurları düşük baya(normalde 2.2, paypalda 2.16). Ben istiyorum ki bana euro göndersin ben kendi bankama çevirtiyim. Yapabiliyor muyuz böyle birşey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 euro hesabın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 gerçi olsa bile yollanıyor mu bilmiyorum ama sorayım dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Euro hesabım var yapıkrediden zaten açması çok basit. Zaten ilk onu denedim euro hesabı açtım web şubesinden. Farklı bir ibanı var ama paypal onu euro hesabı olarak ayrıca tanımıyor, yine Türkiyedeki bir tl hesabı olarak görüyor anladığım kadarıylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 çevirtecen artık ya o kadarda kazıklanmıon yollama parası gibi düşün :P ben demin 400 euro yollattım 19 tl falan zarar ettim altınkaynak sitesine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paypalın ufakta olsa iki kuruşta bize at deme şekli gibi algıladım bende dfg 275 euro gönderdim 10 lira gitti benimde neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Döviz hesapları mutlaka bir TL hesabına bağlı olduğundan tek IBAN oluyor maalesef. Bu durumda da TL ye çevirip alabilirsin ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 3-4 sene önce bende arastırdım bunu iş bankasına müsterı temsılcısıne sordum hatta bır sey cıkmadı. Eger varsa bir yolu haber edın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar