Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 gidince bilinmesi gereken önemli nokta var mı? ne kültürü tanıyoruz ne kimseyi ne bişi dımdızlak hal var azcık herhangi bir tavsiye makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://www.irangezi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 reyiz gitmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 cetterito vardı , Konu dışına bir bölüm açmıştı bir bak istersen. Eylül başında ben de gidicem , notların vs olursa buraya ekle de ben de faydalanırım :) Edit : Gezdim Tozdum'daymış ya da taşınmış demek ki :) Yukarda link de verilmiş zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar