PAINOFTHETURK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Evet ibretle okuyun :) Elemanın tekini kızdırdım, kendini hacker zanneden bir arkadaşına sölemiş, adam msnine ekledi beni.. --- ERTUGRUL [PAINOFTHETURK]: Slm Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: illa diosun dos atack ? Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: kendi makinanda iş yapıosun Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: sorunun ne senin anlat bakim Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: dedicated dos atackmı istiosun Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: ? ERTUGRUL [PAINOFTHETURK]: hade len Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: sen nasıl yapacaksın anlat bakem Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: gece görüşecez Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: kimi Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: dos atackla oke ERTUGRUL [PAINOFTHETURK]: görüşürüz... lamer Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: bys şimdi Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: ! ERTUGRUL [PAINOFTHETURK]: lamer ERTUGRUL [PAINOFTHETURK]: lamer seni ERTUGRUL [PAINOFTHETURK]: 2 programla kendini hacker sanan lamer Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: ah canım gecede ne yapcan Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: 2 program Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: dos atack ne yapar izle Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: 2 dedicated la saldırı izle gör Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: ! Cheetah / ACiNoNyX JuBaTuS: bys şimdi ERTUGRUL [PAINOFTHETURK]: lamer ----- Sonra Olanlar: Adam konuşmadan 5 dk sonra kopardı bağlantımı ( ellerinde dedicated server var 100Mbit ), bende zoom x4 modem, zone alam son versiyon, SP2 var... Hack,crack işlerinden çakmadığım için bi arkadaşıma yolladım logları,ipsini vs, bir tahribat oldu :) Acı gerçekler işte. İnanıyorum, Türkiyede gerçekten prof. hackerlar var, bunlarsa piyon :) Not: İbret alın diye yolladım :)[signature][hline]Turkuaz.no-ip.com:4112 Turkuaz DC Hub. 1GB Min Paylaşım. Amacımız Türklerin Dosya-Bilgi Paylaşımı Yapması [TurkuazTeam] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Firewallın loglarını kontrol et, ya da log kaydeden bir program bul. Sonra da logların gerekli kısmını kablonet/telekoma gönder. Uyarı alırlar, devam ederse yasal işlem yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bunda övünülcek yada ibret alıncak birşey göremiyorum yani neden insanlar daha yararlı işlerle ugrasmaz anlamam :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PAINOFTHETURK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Firewall loglarında birşey bulamadım sanırım adam modemden işi bitiriyor (ADSL, ZoomX4)[signature][hline]Turkuaz.no-ip.com:4112 Turkuaz DC Hub. 1GB Min Paylaşım. Amacımız Türklerin Dosya-Bilgi Paylaşımı Yapması [TurkuazTeam] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Seri şekilde port tarasa bile bağlantını koparabilir dediğin gibi 100mbit lik serverdan yaptırıyosa bunu bağlantın durma noktasına gelir doğrudur. IP numaranı değiştir sende nereden bulabilirki ip ni msn ip göstermiyo.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ibret alıncak şey nedir ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PAINOFTHETURK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 İbret alınacak şey: lamerliğe özenmeyin IPmi aldığı yer: DC++ Hubımız (Turkuaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Böyle adamların? IP numarasından uğraşıp adresini bulacaksın sonra evine gideceksin gel seni bi hackliyim diyeceksin :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 pain iyi lamerlik etmiş. p4in th3 ultim4t3 l4m3r.. H4xXxoR...[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar