DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 18-55 bi lens vardı bende, canon, ön camı kırılmıştı. uzun zamandan beri kullanmıyodum makineyide öyle duruydu kenarda. tamir edilir mi ön cam? mercekte bi hasar yok. sadece ön cam tuz buz. tamir edilirse nerede ettirebilirim sirkeci hayyam uygun mudur bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 http://www.fotoparca.com/wp-content/uploads/canontamiri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bahsettiğim ön cam lensin ön camı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 abi öndeki cam değil, o da mercek diye biliyorum. değiştirmek mantıklı mı bilmiyorum, gereksiz pahalı olabilir. onun yerine git 2. elini al aynı lensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 abi baya cam o ya emin değilim ama kırıldığında parçalarına baktıyıdım baya baya klasik camdı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 uv filtre kırmış olmayasın? eğer öyleyse bi önemi yok, görevini başarıyla gerçekleştirmiş kendisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 canon 18-55 kit lensler çok ucuz 150-200 liraya bulursun tamir ettirmekle hiç uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bi de merak ettim hacı camı kırık bi fotoğraf çekip koysana buraya. (yani camı kırık fotoğraf makinasıyla çek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Mr_Hand said: uv filtre kırmış olmayasın? eğer öyleyse bi önemi yok, görevini başarıyla gerçekleştirmiş kendisi :D evet abi tam da bunu kırdım uv filtre kırıldı. değiştirilir mi o var mı bi bilgin? moncici said: bi de merak ettim hacı camı kırık bi fotoğraf çekip koysana buraya. (yani camı kırık fotoğraf makinasıyla çek) çekip koyayım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ahah yok yok uv filtreyse koyma. uv filtresiz de makinayı kullanabilirsin gönül rahatlığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bu zoom lu olduğundan pek bi farkı yok. bu da normal çektiğim. etrafında hala cam kırıkları olduğundan dolayı biraz bulanık oralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 abi uv filtre tamir edilmez. gider alırsın yenisini. 20tl mi ne zaten yav sdf. derdini yanlış anlatmışsın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ucuz uv filtre direkt bulandırır yalnız fotoyu. uv filtre aslında dijital makinelerde pek bişeye yaramıyo, filmli makinalarda uv ışığı film üzerinde farklı etkilere sahip olduğu için vardı bu filtreler. Artık sadece lensin en öndeki merceğini korumaya yarıyolar ama kalitelisini almak gereği, bunların görüntüyü daha az bozmalarından dolayı. Çok net çıkmasını istiyosanız kısa bi süre için çıkarıp kullanın yani. Özellikle gece çekimlerinde uv filtre kullanmaktan kaçının hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 sensörü yakabiliyodu eskiden flarelar falan. hatta ilk bikac nesil sensorle güneş cek direk nanay oluyodu makina. şimdi yok tabi böle riskler pek. sensör yanarsa bana gelmeyin ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 yok ya bişey olmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar