Kraven Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Yahu cok özledim su mereti =) ama bir turlu giremez oldum off be anam off be babam =) aslinda alakasida yok ikisiyle =) sabaha kurs öglen is aksam bowling gece kiz-arkadas derken giremez oldum =) En kisa zamanda katilicam araniza =) Özledim Uleyn sizi =) P.S. = Maxom uma 500g borcum war hala ödeyecem =) Söz gelip ödeyecem ama. Her seyi geçtim sirf o borc için oyuna tekrar baslamayi dusunuyorum o derece =) [Bu mesaj Hancer tarafından 28 Ekim 2004 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ne isin var daocla senin be, git bowling oyna[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe [Bu mesaj thanatos tarafından 28 Ekim 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: thanatos, 28 Ekim 2004 14:19 tarihinde demiş ki: ne isin var daocla senin be, git bowling oyna Türkiye şampiyonuda oldum onda daha kastiracagim bişi kalmadi pek :=) ee parada kazaniyom ama eski yaralarım hala sızlıyo don yuvana diyor... Bi hatirinizi sorayım dedim öncelikle =)[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 salla daoc tıraşşş...online oyunların hepsi tıraşşş:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theturk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ooo hancer hala hayatta...nbr kanki...gel artik yaw ation super nf de gel grp lar kurak, az sevisek mid lerle hib lerle :D[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 geliyorum şekerim bilgisayarı anca kurabildim amma velakin millet cumhuriyet bayramı vesilesiyle tatildeyken =) ben suan hala iste oturmus calisiyorum .. =) dunden beri daha uyumadim ve hatta eve bile gitmedim 38 saatten beri bilgisayar basindayim calisiyorum ama en kısa zamanda gelicem sekerim =)[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theturk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 :) :) :) c.tesi aksami (yani bu aksam) pc yi hazirlamayip da gelmeyen senin gibi olsun mu? :D[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: theturk, 30 Ekim 2004 10:48 tarihinde demiş ki: :) :) :) c.tesi aksami (yani bu aksam) pc yi hazirlamayip da gelmeyen senin gibi olsun mu? :D Oldum galiba kendim gibi =) cunku cumartesi gecesi dahil pazar sabah 10 a kadar calismaya dewam ettim =) ben boyle işin boyle şirketin =) ama neyse en azindan doyuruyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theturk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Oha abi nerde calisiyorsun boyle? Maas iyi ise bende geleyim baska turlu gorusemeyecez :D[signature][hline][b]TheTurk - KAY - Albion - R3L3 Laxon - KAY - Albion - R3L4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: theturk, 01 Kasım 2004 15:01 tarihinde demiş ki: Oha abi nerde calisiyorsun boyle? Maas iyi ise bende geleyim baska turlu gorusemeyecez :D web tasarım siradan bir yer ama maaş arti iş başına %30 veriyolar iyi ediyo toplamı =) esnek saatleride hoş yani başlama satimle bitiş saatim kafama göre o yüzden yoksa hiç işim olmaz bu kadar saat çalışmayla =)[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar