NuKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bazı ses dosyaları çalışırken hızlı çalışıyor. Mesela winamp'te dinlerken saniyeler hızlı geçiyor. Dolayısıyla sesler de hızlandırılmış gibi çıkıyor. Ses kartı driverımı tekrar yükledim olmadı. İşletim sistemim Win98. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 iyi de nasıl duzelticem bunu pitch shift falan yapmadım ben.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 NuKe, xp yuklemeyi denesen... hem ekran karti sorunun kalmaz, hem ses...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Tv kartı sorunum olur o zman da :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 winamp in plug-in lerinden duzeltilebilir sanirim...bicok mp3 programinda var bu ozellik, hizlandirmak yawaslatmak vs..[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar