HeLLaNGeL_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ya arKAdaşlar walla bıktım artık bu konuda yazmakdan. BAna yardım edicek birisi yok mu bu konuda sizden sadece 60-70 milyonluk hoş ses veren filtre istiorum! bu arada unoya olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 her araba icin var ama uno icin bilmiyorum ve COK da hos bi ses vermiyo + k&n ler 4000 den sonra boyle anlasiliyo[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeLLaNGeL_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 iyide işte fiyatları nedir onu öğrenmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 40-70 milyon[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Daha öncede yanıtlamıştı arkadaşlarımız sanırım yine hatırlatayım araban eğer injeksiyonlu değilse ses çıkmaz boşuna filitre alma + sadece filitre almaklada bitmiyor aparatta gereke bilir. sana ortalama maliyeti 80 100 arası olu marka olarakda K&N veya K&D ala bilirsin ucuz olsun dersende jvs ve ged leri tercih edebilirsin [Bu mesaj Ragnar tarafından 01 Kasım 2004 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar