Resh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ahahah Biz de biraz önce Azo 'yla gittik Kral arthur a ve direk mid kesmeye gidiyoruz simdi :Pp[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ordaki kadar kolay olmuyoruz yanliz dikkat et :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Resh, 31 Ekim 2004 22:55 tarihinde demiş ki: ahahah Biz de biraz önce Azo 'yla gittik Kral arthur a ve direk mid kesmeye gidiyoruz simdi :Pp yanlis dikkatini cekerim filmdeki mid kilikli elemanlar baya iyi ozellikle liderleri herkesi siradan geciriyo lol arthur da bitirdi aslinda son hareketleri karizma olsun die yavas yapiyo amcam ondan oldu heh[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar