Sorj Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Merhaba arkadaşlar su an level 11 im 2 top var 12 olmama konu o değil 50 olunca skilleri söyle yapmayı düşünüyorum (slashing falan) slash=50 dual wield=44 gerisi parry iyi olurmu boyle merc yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 DW 44 birakirsan gimp olursun. dual shadows stili mercin herseyidir bana gore. 50DW,44slash,rest parry yaparsin veya hep gruplarla takilcam ben hayvan gibi dmg vurcam diyosan 50DW,50slash,rest parry yaparsin.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ama hunda kime sorduysam 50 slash 44 dw yap dedi cunki 44 ten sonra style vermiyormuş gerek yokmuş öyle dediler[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hunda kime sorma bence git gladrice sor serverdaki en iyi merc şu an[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 dw yi 50 yapman sart diyebilirim merc lerin en buyuk ozlligidir lvl 50 dw style i 1 vs 1 gercekten cok guzel dmg veriyo ve oyundaki en uzun bleed suresi dual shadows ta 50 dw al gerisi onemli degil bence slashini 40 ustu tut veya 50 dw 50 slash rest parry yaparsin full mdg icin ayrica lvl 50 slash style daha cok dmg veriyo demisler kim demisse ona aynen soyle de end ten naber..[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L5 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L8 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 abi bilemeyeceğimde sonradan .ok a basmayak? eminsiniz dimi oyle gideceğim cünki cunki hunda 3 4 kişiye sordum 44 yeter dedilerde[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Abi adam 8l3 merc sen güven vardır bi bildiği :)[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 erutan sana kim 44DW yap dedi hunda? sen yanlis anlamis olma 44DW diye bi merc template i yapan gimpdir,noobdur herbiseydir yane. :) onnar 44slash 50dw demistir sen 44dw anlamissindir. olmaz oole 44dw filan[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 tmm beee 50 dw 48 slash gerisi rest peri yaparız[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 50/50/28 geris yalan bende var lvl 50 merc bundan baskasini yapma baskasini yapanlar respec stone alip deistirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ahuu bone kopardın abi tek koruyan şey beni parry birde evade başka hiçbirşey yok[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 50/50/28 bence de sen defansı boşver. bırak koca koca kalkan taşıyanlar korusun seni. vurdum mu oturt. mastery of parry şart. stun kombonu yapabilmek için en az 2 lvl al bence. bu specle 1800 civarı weaponskill in oluyor sanırım bufflı.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 50/50/28 im zegna biilir onumde kimse duramio :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ya ben Merlin e geçiyorum cok az kişi var kay de Merlindeyim Level 2 Acoylte yim[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Tekrar merhaba :) şimdi konu açmamak istedim soriyim bir... Simdi takip ettiğim kadarıyla thrust falan daha iyi diyorlar slashden sizce ne yapmalı? şu an level 20 yim respect le hangisine geçmeliyim yardım edersenız sevinirim...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Erutan milletin lafıyla bu oyunu oynarsan hiçbi yere varamazsın.Yukarda linkler verilmiş oraya gir bak classları specleri öğren kafana hangisi yatıyosa onu seç oyna Şimdi slash seçersin yarın biri thrust der ona geçersin öbür gün slash derler aptala dönersin. Kafanda bişeyi belirle ve lvl 50 olup rvrde kendin görmedikçede kimseye kulak asma ama tavsiye istersen thrust merc tempi pek kalmadı slash daha mantıklı merc için.Tabi bahsettiğim half ogre merc[signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 27 Ekim 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 acolytle slashin trust in ne alakasi var anlamadim :)[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi and The Strength of Thor|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ya yok level 20 merc var bende baya iyi vuruyorum şu an Slash bi aralar Slash sux Thrust rulz falan geçiyordu ondan söyledim bunu normalde slash gitmeyi düşünüyorum 50 50 rest yapacağım tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 herkes master kesilmiş:P en iyisi slash gerisi tıraşşş...gerçi silahlarda artık özelliklerini kaybetmeye başladı ama olsun elinizde tutmaya bişiler lazım:) sonucta bilmem kac tane proclu adamın üstüne tankla cıksan bişi olmuyordu en son su an bilemiyorum ne alemde:P[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Durlag, 05 Şubat 2004 10:18 tarihinde demiş ki: 50/50/28 im zegna biilir onumde kimse duramio :) Simdi bise diyecektim ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bana kalırsada kesinllikle 50 slash 50 dw rest parry yapmalısın hatta imkanın varsa full slash autotrain git derim ben öle yaptım yani... 44 slashtan sonra gelicek olan Diamond slash gercekten cok kullanisli bi Style diyil ama sen 50 slash i style almak icin diil skill in fazla olsun diye vericeksın... Hexa Hallowen rr4 merc [exc] Quantum icecream wizzy[exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Rr6 merc için ra spec. verebilcek olan varmı? Ayrıca mercle hangi stillerle savaşmalıyım?Ben dwnin son stili ile bleed koyup, diamond chaini vurmaya başlıyorum. Arada flurry ve dt tabiki. Başka bir taktiği olan var mı?[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 reflection ve dual shadows backup yapicaksin, parry edersen reflectioni gomup arkasindan hypnotic darkness vurup stun ediceksin, sonra yanina gecip flank ve combosu yaricaksin. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Çok sağol Thanatos.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Kral arthur'a gittim ulem seytan diyo sil charları gec albiyona ac bi slash merch[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar