kopleff Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Cata dahil tüm paketler mevcut hesapta. 3x80 Level: Warlock, Mage, Warrior karakter var. Fiyat:50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Sattıktan sonra hesabı Blizz'den geri alma durumları olmaya başladı bolca, millet nasıl güvenip alacak senden 2-3 tane mesajın var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Kimlik fotokopimi vericem hesabı geri çekme şansı olmaması adına. 2 yıllık üyeyim zaten, dün üye olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 şu dediğin yeni bişi değil ki yıllardır oluyor. hani bunun grafiksel artışı olduğunu da sanmıyorum son zamanlarda bollaşmış nedir sdsdf. ayrıca blizz acc u alacak herkes biliyor artık şu mevzuyu. "Tatar Ramazan" said: Sattıktan sonra hesabı Blizz'den geri alma durumları olmaya başladı bolca, millet nasıl güvenip alacak senden 2-3 tane mesajın var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Maksadı sadece insanlara taş atmak, başka bir amacı yok. Olsun, canı sağolsun. Ninlempis said: şu dediğin yeni bişi değil ki yıllardır oluyor. hani bunun grafiksel artışı olduğunu da sanmıyorum son zamanlarda bollaşmış nedir sdsdf. ayrıca blizz acc u alacak herkes biliyor artık şu mevzuyu. "Tatar Ramazan" said: Sattıktan sonra hesabı Blizz'den geri alma durumları olmaya başladı bolca, millet nasıl güvenip alacak senden 2-3 tane mesajın var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 kimlik fotokopisi almasına gereken yok acc alan kişinin :) account sahibi güncel kimliğiyle başvurunca yine geri alcak (adamlar kimliğinizin tarihi belli edecek şekilde fotoğrafını istiyor malesef) tecrübeyle sabit kimlik günün gazetesinin üstünde, ödeme yapılan kredi kartı numarası görünecek şekilde yine günün gazetesi üzerinde gönderilen fotoğrafla 2 yıldır başkasında olan account aynı gün geri geliyor. ilanı baltalamak amaçlı yazmadım, umarım satılır accountun. tecrübeyle sabit olan birşey daha, 3. call back olayında accounta permanent ban atıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Haha, eminim kötü niyetiniz yoktur ama olabilecek her durumu benim başlığım altında toplamak yerine, böyle bir konu açıp sabitlenmesini rica edebilirsiniz. Forum üzerinde WoW hesabını satan tek ben değilim tahmin edebileceğiniz gibi. Yine de bilgilendirme için teşekkürler. http://forum.paticik.com/read.php?27,6363438 http://forum.paticik.com/read.php?27,6326651 http://forum.paticik.com/read.php?27,6339102 http://forum.paticik.com/read.php?27,6333291 Bunlara da geçin isterseniz, baltalayacak daha çok ilan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 benim ilanımı neden baltalattırmak istiyorsun sorunun ne senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Aynı uyarılar herkes için geçerli. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı yok. Teodor said: benim ilanımı neden baltalattırmak istiyorsun sorunun ne senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 adamın baltalamak gibi bir amacı yok. bilgilendirme amacıyla yapmıştır muhtemelen. yalnız sen bayağıdır forumda takılan tatar'ın postunu bile kötü niyet göstergesi olarak algılamışken senin niyetinin iyi olduğunu nerden anlayalım ? tam da tatar'ın dediği konuyu vurguluyor attığın postun tatar'ın kötü niyet taşıdığını ifade etmes. çek meyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 güncel bros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopleff Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Alan arkadaşa geçmiş olsun, raidin ortasında rollback yiyince yazık olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 "Tatar Ramazan" said: Sattıktan sonra hesabı Blizz'den geri alma durumları olmaya başladı bolca, millet nasıl güvenip alacak senden 2-3 tane mesajın var forumda http://forum.paticik.com/read.php?27,6395399#msg-6408096 ahahahha nasıl bilmişim ama herif dolandırıcıymış lan zuhahaha şurdada bulaşmışım aynı adama, mübarek adamım vesselam http://forum.paticik.com/read.php?27,6389825,6389825#msg-6389891 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 deathdream said: kimlik fotokopisi almasına gereken yok acc alan kişinin :) account sahibi güncel kimliğiyle başvurunca yine geri alcak (adamlar kimliğinizin tarihi belli edecek şekilde fotoğrafını istiyor malesef) tecrübeyle sabit kimlik günün gazetesinin üstünde, ödeme yapılan kredi kartı numarası görünecek şekilde yine günün gazetesi üzerinde gönderilen fotoğrafla 2 yıldır başkasında olan account aynı gün geri geliyor. ilanı baltalamak amaçlı yazmadım, umarım satılır accountun. tecrübeyle sabit olan birşey daha, 3. call back olayında accounta permanent ban atıyorlar :D Adamın kimlik fotokopisini renkli çıktı al sende gazete üzerine çek gönder :) Sonra yesinler birbirlerini blizzard ile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar