Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Işınlanma gerçekten yapılabilir mi?

Dantes

Öne çıkan mesajlar

walla moleküllere ayırıp sonra birleştirmektense enerjiye dönüştürüp sonra tekrar maddeye dönüştürmek daha akla yatkın gibi geliyo. yani parçalamaktansa temel forma indirgemek daha az yıkıcı olur (mu?)

bizim bildiğimiz fizik kuralları ile yapılabileceğinden diil ya :-p [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Adam ışınlanmayı bulana kadar daha onemli şeyleri bulur zaten canlıların ışınlanması imkansızdır çünkü bütün atomalrın ayrılığ tekrar aynı şekilde dizilmesi alzımdırkı bu ımkansız ve amerikada yapılan bazı deneylerde haywanlar ışınlandırılmıştır ama geri gelmemiştir[signature][hline]LIFE IS A FUCKING LIE
If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE
---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD
LETS DANCE ALL AROUND
UNTIL WE PUKE AROUND
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CEDAY, 11 Ağustos 2003 15:03 tarihinde demiş ki:
bilimde "ruh" die bişi yok :)
hersey maddesel özelliklerden olusuyor..
ne alaka anlamadım hersey maddedenmi oluşuo düşünce bir maddemi sevgi konuşma vs vs vs saçmalıosun .[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

Evet birçok bilimadamına sevgi vs. madde. Vucudumuzdaki kimyasal reaksiyonlara, vucudumuzun verdiği tepkiler bunlar. Ancak ben ruhun varlığına inanıyorum. Neyse bunlar dini konular biraz da. Biz ışınlanmaya donelim :)[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...