quixef Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Türkiye'de olmadığı için bu alet pek fiyat karşılaştırması yapamadım, Sandforce kontrolörü kötü dedikleri için bunu tercih ettim, arkadaş getiriyor Amerika'dan; $259'a. Nasıl bu fiyat, iyi midir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ayni ssd bende de var uzun süre arastirdiktan sonra aldim 1 ay kadar oluyor kullaniyorum aynisini arastirdigim zamanlarda f/p olarak en iyisi bunu gösteriyorlardi su ana kadar herhangi bir sorun yasamadim canavar gibi calisiyor laptop ben ingiltereden almistim indirim vardi yaklasik 220$ yapiyordu ama fiyat yine iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 vay be fiyatlar iyice dusmus.gb basina hemen hemen 1$ cok iyi kap bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar