Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rainbow Projesi = Philedelphia Deneyi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Işınlanma yapılabilir, görünmezlik yapılabilir, her şey yapılabilir ama zamanda yolculuk (geriye doğru) yapılamaz.

Ama geçmiş görülebilir, düşününce (imkansız ve salakça da olsa) ışık hızından hızlı bir uzay gemisi yapılırsa ve bunla dünyadan dik bir şekilde kalkılıp yıllarca yol alınsa, dünyaya bakıldığında antik çağları bile görmek mümkün. Çünkü biz oraya dünyadan yansıyan ışınlardan daha hızlı gitmiş olacağız ve o anki dünyanın görüntüsünü oluşturan ışınlar daha yıllar sonra ulaşacak oraya. Tabi bunun için önce dünyayı o kadar mesafeden görecek alet lazım heheh :D[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others.

Mesaj tarihi:
Her Independence Day izleyen gelip savurmasin da...

[ Area 51'mi$... ][signature][hline]tHe Original fi$h®

wi$hmaster (7:29 PM) :
Guce dengeyi getirecem ben.
S e p t i m u S (7:30 PM) :
Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam.
wi$hmaster (7:30 PM) :
Bizim evin bahcesine de yaptirsana.

Mesaj tarihi:
area 51 vardir ya, bende bi bolgenin adini 51 yaparim area 51 olur ama orda uzaylilarin ufosu varmidir bilinmez... pekte umrumda diil, jfk'i de kim oldurdu oda pek umrumda diil...

dusundumde okadar manyetik guc geminin yaydigi (ve gorunebilir kildigi) fotonlari 180 derece bukup kendine geri dondurebilmisse anca gemi karanlik olur ama gorunmez olabilmesi icin geminin hem kendi fotonlarinin 180 derece bukup hemde gemini etrafindan gelen fotonlari da kendi icinden gecirmesi gerekir bu da imkansizdir.

belki okadar enerjiyi daha janjan li bi makina calistirmak icin kullanmislardir....[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"...
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 06 Ağustos 2004 15:03 tarihinde demiş ki:

[ Area 51'mi$... ]

http://www.siriusufo.org/responder.asp?url=html/51bolge/51bolge_tanim.asp

At gözlüğümü var sende?[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
Isik hizindan hizli alet bugun bilinen cekim kuvvetidir, gorebilmek gechmishten gelen isik fotonlarini yakalamaktir. Zaten isiktan hizli hareket edersen gechmishi gorursun cunki o fotonlar daha yeni geliyorlardir.Yani onemli olan isiktan hizli haraket edicek aleti yapabilmek.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
Bu arada ufo ile ilgili link veren arkadasha,
orada bilmem kac cesit ufo olup adamlar murettebat sayilarini bile yazmishlar, ya bunu yapanlar otu fazla kachirmish yada devletler ustu bir bilgiye sahibler.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 06 Ağustos 2004 15:03 tarihinde demiş ki:

[ Area 51'mi$... ]

are 51 tabii ki var! hatta discovery channel'da orada birkaç yıl çalışmış bir mühendisin ifadeleri vardı.daha sonra orada çalışan kişilere sorulduğunda da o adamın eskiden are 51'de çalıştığı doğrulanmış.böyled birşey gerekiyor çünkü oradaki personel kayıtları 2-3 yıl içinde siliniyor.[signature][hline]administrator error
Mesaj tarihi:
said:
DeLiDuMRuL, 06 Ağustos 2004 15:34 tarihinde demiş ki:
Bu arada ufo ile ilgili link veren arkadasha,
orada bilmem kac cesit ufo olup adamlar murettebat sayilarini bile yazmishlar, ya bunu yapanlar otu fazla kachirmish yada devletler ustu bir bilgiye sahibler.

onlar gorunen ufolardır. murettabat sayısını nerden saydı anlamadım ama :) cam dan gorunuyodur herhalde :P[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
said:
mesh demiş ki:
Reklam + ilgi cekmek = $$$

bence nokta burda konulmuş.

zaten bermuda şeytan üçgeni olayının da gerçeğini falan okudum bi yerlerde... bu tür ne kadar mistik olay varsa hepsi kolpaizm.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?

[Bu mesaj mayfer tarafından 06 Ağustos 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yeterince bilgi ortaya çıkınca olayın esası anlaşılıyor çünkü.
eğer gerçek olsaydı şu an hangi haber kanalını açsanız bu olayı görürdünüz. bu doğru olsaydı dünya tarihinin en büyük olaylarından biri olurdu. 4. boyut sonuçta yani.

bir kaynaktan bir şeyler okuyup hemen inanmamak lazım.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Mesaj tarihi:
Ya sonuçta dünyadan gizlenmek istenen bilgile olamazmı. Her bilgiyi bilmemeiz mi gerekiyor. Gizli kelimesi diye bişiy war?[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
said:
mayfer, 06 Ağustos 2004 15:48 tarihinde demiş ki:

zaten bermuda şeytan üçgeni olayının da gerçeğini falan okudum bi yerlerde... bu tür ne kadar mistik olay varsa hepsi kolpaizm.

nerde okuduğunu hatırlıyor musun ?[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Mesaj tarihi:
said:
mayfer, 06 Ağustos 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
pek güzel gizlemişler kimsenin haberi yok.

Nerden biliyosun kimsenin haberi olmadıgını allam ya ?
gizli bişiy sölenir mi hiç??? en basit örnek adam ben mittenim dermi hiç ? soruyom sana?[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 14 Temmuz 2004 03:06 tarihinde demiş ki:
said:
Sovereign, 13 Temmuz 2004 15:42 tarihinde demiş ki:
uzaylıların olmadığına dair kanıt var mı?? Yok..
Tanrının olduğuna dair kanıt var mı?? Yok..

lol ikisi apayrı şeyler karşılaştırdığın

Neresi ayri ?

Ya uzayli kavramindan ne anladiiniza bagli. Tutup da filmlerdeki gibi dazlak balon kafali kisa boylu elemanlarin resmini cekip kanitlicak halleri yok ya. Ole bi kanit istiosan ztn bulmassin onlara inan demioz zati :P . Belki cidden o derece ileri teknolojileri war belki de daha bizim cilali tas devrindeler. :P Hatta koskoca gezegenlerinde sadece bakteri olarak yasiyolardir.
Mesaj tarihi:
bişiy buldum sizinle paylaşmak istedim
http://www.beyondweird.com/ufos/Alien_Bodies_In_Possession_of_US_Government.html[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
birisi canlı öbürü ilahi birşey inanılan,kategorileri farklı.[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
heso, 06 Ağustos 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
said:
mayfer, 06 Ağustos 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
pek güzel gizlemişler kimsenin haberi yok.

Nerden biliyosun kimsenin haberi olmadıgını allam ya ?
gizli bişiy sölenir mi hiç??? en basit örnek adam ben mittenim dermi hiç ? soruyom sana?

fark ettiysen sarkastik konuşuyordum. diyorum ki eğer bu adamlar saklamaya çalışmış olsalardı batırmış olurlardı, çünkü paticik dahil birsürü foruma yayılmış bile. hatta philadelphia deneyi ile ilgili kitaplar bile yazıldı.
anlamadan hemen cevap yazmayalım.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?

[Bu mesaj mayfer tarafından 07 Ağustos 2004 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benimde bi teorim var bence amerikalılar zamanda yolculuğu buldu ve geçmişe (yani günümüze) dönerek müdahale ediyorlar. sinsi planlarıda bu yüzdendir hehehehehhe

onu bunu bilmem ama uçan adamlar ve ölümsüz olanlar gerçektir ama bu uzun bir meditasyonla elde edilebilir.[signature][hline]orochi
Mesaj tarihi:
kurt deliğinin varlığı bile tam olarak kanıtlanmadı sadece hawkingin bi teorisi. hawking bile gerçek olup olmadığını bilmiyo. nası yalan belli değil bu deneyi duymuştum ama sadece radarlar tarafından görülmüyodu gemi ve bu deney 70 liyıllarda yapılmıştı sanırsam
Mesaj tarihi:
bir nesnenin ışık hızına eşit veya üstünde bir hızla hareket etmesi için kütlesinin "sonsuz" olması gereklidir demiş seneler önce aynşıtayn baba.... Yani ışık hızıyla gitmen için ya boyutun olmıycak, yada sonsuz kütlede bişey olmak gerek.

Cismin hızı yükseldikçe zamanın yavaşladığı biliyoruz, demekki biz çok hızlı bir şekilde (ışık hızının yarısı olabilir) uzayda 3 sene gidersek ve biyolojik olarak 3 sene yaşlanırsak, dünyaya geri döndüğümüzde 400 - 500 yıl geçmiş olması gerekir, böylece geleceğe gitmiş oluruz. Ama geçmiş nasıl ben çıkartamıyorum.

Bu deneyin bende kanal32 de (yerel ve ezik ısparta kanalı/sene 98 falan) belgesel şeklinde olan versiyonunu izledim, neden bu deney ilk olarak denizde yapılmış ona bi türlü akıl erdiremedim yada biz onamı denk geldik ne. Geçen sene bir gazın ışık hızına çok yakın bir hızda ilerlediğini deneylerle sabitlemişler ne kadar doğru bilinmez bölümde efsane olarak konuşulur, hatta başka bir gazı bir borudan 14:31:31 de yürüttüklerinde diğer taraftan 14:31:29 da çıkmış olduğu bile söyleniyor. Genelde böyle şeyler birden duyulup kayıplara karışıyor, en son sürtünmeyi yok eden bir bileşik bulunmuştu onuda amerika yuttu sanırsam.
  • Yeni Oluştur...