Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Ticaret Uniden olan warmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Fegro, 29 Ekim 2004 13:13 tarihinde demiş ki:
Yenimi bu uni ?

Yeni sayılır, kuruluşu 2001. İstanbul Tİcaret Odasıyla bağlantısı falan da var sanırım. İsminin kısaltması İTÜ'yle aynı olduğu için İTİCÜ demeyi tercih ediyolar :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
Benim bir arkadaşım var, ilk sonuçlar açıklandığında nereyi kazandığını sormuştum itu dedi (tm idi o), ben şaşırdım tabii nasıl yaptın falan diye. Meğerse bu kolpa itüymüş :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 29 Ekim 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
micha, 29 Ekim 2004 13:20 tarihinde demiş ki:
Ben varım. Bilgisayar tek. ve prog bolumunde.

hep sınıfta takılıo ders aralarında hic cıkmıo dışarıya icine kapanık =)[signature][hline]0 bir -Kuzu
MSN efea[email protected]
Mesaj tarihi:
Beyler bende üsküdardayım .Ayrıca türkiyedeki en zeng,in üni bizim ama tek sorun cimri:)aRKASında dunyanın en buyuk ve en çok üyesi bulunan sivil toplum kuruluşu(örgütü) olan İstanbul Ticaret ODası War(300000ÜYE)Ayrıca formula1 arazisizde bize ait .
Bu arada birşey duydum 2005 6 yılı gibi tuslaya kampus yapılıomuş ve geçicekmişiz doğrumu?
  • Yeni Oluştur...