Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereye gitmeli...

Arthur_HellsFire

Öne çıkan mesajlar

3 adet yüksek lisans kabulüm var. Finlandiya ve özellikle aalto/tkk(helsinki technology) olan var mı? Son raddede amacım önce adam gibi bir eğitim almak ve askerliği halledene kadar yurt dışında çalışmak/okumak, iş tecrübesi edinmek. İş tecrübem ve paraya en yakın alanım şu an bilgisayar ağları, ama ciddi bir yazılım altyapım da mevcut. Ne yapmalı ne etmeli...
Sosyal ağlarda paylaş

aalto nun bogazici gibi bi okula denkligi var mıdır bilmiyorum ama amacın yurtdısında calısmaksa yurt dısında oku. yurt dısında baglantıların olsun. okul bitince yurt dısında geri gelmen gerekmeden once calısmaya calıs.

hea bogazicinde okuyup da gidebilirsin o da mumkun ama hangisi daha rahat olur dersen ona aslında kesin bi cevap yoktur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

ozaman git durdugun hata. ama tabi finlandıyaya gitmenin derdi iklimine insanına alısmak. İskandinavlarda arkadaslarımdan bildigim kadarıyla "istemsiz" bi ırkcılık var. hani seni pis zenci tadında degil de boyle anlatamadım da oyle bisey yani. Bi de pahalı oralar hazırlıklı ol =). İyi sanslar dileyim bi de =)

ahah arkadas cıktı :P

Eren git abi devam et finlandiya ya.
Sosyal ağlarda paylaş

lisans boğaziçi, sıktı boğaziçi biraz bunca sene. hava değişikliği lazım, iklim vs hava civa abi eğitim adam gibi olsun, iş miş bişilerin ucundan tutayım yeter. finlandiya en iyi eğitim sistemine sahip ülkelerden biri herifler işi ciddi alıyor. bu kriz mriz geyikleri falan bi miktar soru işareti şey etti. diyorum ki boğaziçine de kaydolayım baktım finlandiya sarmadı veririm gazı dersleri bitiririm orda, hop atlarım gerisin geri tezi mezi burda şey ederim, buranın master derslerini alırken. çift giderim masterı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...