Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 şimdi bu 2 sinden birine başlamayı düşünüom cünki fileplanet de trial ı var(dı enson) biraz okuyacam şimdi paticik sb bolumunude trial bittimi diye soracaktım ben? peki shadowbane in bittiyse horizonsun hayli hayli bitmiştir işallah erken msg atarsınız :P (bi cevpa en az 4 5 gün sonra gelio dragon courtuda geçti burası :D)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sb trial var hala horizonsu oynamadim hic ama sb benim cok hosuma gitmisti sadece serverlar bos oluodu biraz oyun full pvp ama pvp cok hizli gerceklesio lvl atlamakda kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 peki exp pack i varmış o olmasa cok eksik olurmu?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben exp packsiz oynamistim yani installi degildi ama acc bi arkadastan almistim ve onda xp pack icin gerekli cd key girilmisti sanirim bu yuzdende herryere gidebiliodum simdi yeni biseyler falan cikcakti yanlis bilmiosam dogrusunu zaten bilenler düzeltirler az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 az sonra?? neyse saol :)):):) cok saol[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 gelecek ay dicektim heheh ama bence SB triali direk bi dene oyunda cabuk lvl alindigi icin trial süresince cok fazla sey görebiliyosun diger oyunlarda sen lvl5 olana kadar trial bitiyor hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 grafikler biraz sönük gibi? p4 2k 256ddr ram 64 geforge 4 mx 64k kablonet iyi performans verirmi?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 verir herhalde önemli olan ram zaten arada cok yuklenirse bi oyuna girer cikarsin exp packi yukleyince grafiklerde biraz duzeliyor ama ben oynamayali cok oldu hani buraya bakan yok ya bende eskiden aklimda kalanlari yaziim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 112 yi aramama gerek kalmadı :) (anladıysan :-p)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ya ama fileplanet e girmiyor fitil moddayım şuanda[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yok abi ben vazgeçtim 150mb dl etmiş arkadaş önceki postlarda yazdı simdi 300 400 olmuştur kalsın horizons indiriyim 1gb[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yok abi ben horizonsdan da vazgeçtim pek iyi eleştirmemişler :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Shadowbane kadar yogun PVP oyun daha hic oynamadim, horizons ise grafikleri cok iyi[signature][hline]--Shadowbane-- Eldorth Kron lvl 62 mino barb(VEN) Roth-Azad r2 irekei thief (VEN) Oolokiehere r5 neph doomsayer (DAM) --L2-- Taxes lvl 21 artisan(HIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sb oynadım arkadasta horizons yaına bile yaklasamaz bence cok guzel oyun özellikle guild savasları baya guzel kaç kişi birbirine giriyor sayılmıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Birilerinden CD'sini bulmanı tavsiye edebilirim. Çünkü kasıp indirdikten sonra hata verince gıcık oluosun oyuna..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar