Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[shadowbane] Horizons Vs Shadowbane

Sorj

Öne çıkan mesajlar

şimdi bu 2 sinden birine başlamayı düşünüom cünki fileplanet de trial ı var(dı enson) biraz okuyacam şimdi paticik sb bolumunude trial bittimi diye soracaktım ben?

peki shadowbane in bittiyse horizonsun hayli hayli bitmiştir işallah erken msg atarsınız :P (bi cevpa en az 4 5 gün sonra gelio dragon courtuda geçti burası :D)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Koc asker yolla bana pls
Sosyal ağlarda paylaş

ben exp packsiz oynamistim yani installi degildi ama acc bi arkadastan almistim ve onda xp pack icin gerekli cd key girilmisti
sanirim bu yuzdende herryere gidebiliodum
simdi yeni biseyler falan cikcakti yanlis bilmiosam
dogrusunu zaten bilenler düzeltirler az sonra
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ben vazgeçtim 150mb dl etmiş arkadaş önceki postlarda yazdı simdi 300 400 olmuştur kalsın horizons indiriyim 1gb[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Koc asker yolla bana pls
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Birilerinden CD'sini bulmanı tavsiye edebilirim. Çünkü kasıp indirdikten sonra hata verince gıcık oluosun oyuna..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...