clifff Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 leica m9 aldığım gün herkese benden bir bira. asıl amacım sinema; ama yavaş yavaş sokak fotoğrafçılığına eğilmek istiyorum. bunlar ilk fotoğraflarım diyebiliriz tam olarak sokak fot. sayılmaz tabi. ankara kalesinden bi kuple http://www.flickr.com/photos/videokida/ buraya sokak fotoğraflarımı yerleştiricem yavaş yavaş. resim eklemeyi beceremedim flickrdan sdfjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Cok begendim ellerine saglık :) Amcanın oldugu fotograf benim gorusumce iclerinden en iyisi.Siyah beyaz dengesi de gayet guzel.Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 sokak fotoğrafçılığını ben de seviyorum ya. fotolar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 çok teşekkürler ben en çok çocuklu olan iki resmi seviyorum açıkçası. onları iyi yakaladım mutos senin fotoğraflarda çok iyi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 hedefimde voigtlander 40mm bi lens var. aklımı alıyor hakkaten. şu ikinci ele koyduklarım bi satılsaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Cok tesekkur ederim ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 dün acaip bigün oldu. sniper(mybidder vs.) saolsun iki tane bomba açık arttırma kazandım son 5 saniyede. önce hayallerimdeki lens Voigtlander Ultron 40mmyi kazandım ebayde tertemiz 390dolarese :) bu lensi anlatmak imkansız. efsane oğlu efsane. türkiyede 1 sene önce gördüm bitek o da 1.500tl miydi öyle bişey :) sonra yetinmedim Carl Zeiss Jena 1Q Zebra Flektogon 20mm westernmarket versiyonunu kazandım sadece 230dolara, hayallerimdeki iki lenside kazandım. bikere bu versiyonunu bulmuştur türkiyede 1.300tl çekmişlerdi zebra 1q westernmarket versiyonuna. ebay efsane ya. iyi takip ederseniz insan yerinde duramıyo zevkten. lensleri eğer amerikadaysa genelde amerikadaniste.comdan getirtiriyorum takıldıgını gormedim. avrupaysa carlzeiss daha öncede getirtmiştim mesela romanyadan onuda söylüyorum 42usd yazın gönderirken falan diye daha takıldıgını gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Hayirli olsun. Nerde yasiyosun ki? Bende VL20 var. (onu da satacam bu arada varsa ilgilenen:p) Ebayden almistim sifira ben de ama sen haddinden fazla hesapli almissin bu 40'i :) Diger lense asina degilim. Gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 çok saol yav :) ankaradayım ben. komediye gel şu lensleri geçirdim gümrükten, dandik 20 dolarlık m42 adaptör, kargosuyla 30 dolar gümrüğe takıldı ahaha. sırf işgüzarlık ya. gidip onla uğraşıcam şimdi bu hafta. hayır abi büyük bişey olurda beni kandırıyolar der gümrük takılır, minicik bişi bildigin faturasıda bariz yani 20dolarlık minik bişey. valla sinirimi bozdular, aradım gitmeden olmuyomuş her halukarda gidicez boşu boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 büyük balıkların takılmadan geçtiğine şükret :D kısa zaman içerisinde belli bir sınır var belki 2 pakettir, bu üçüncü geldiğinden biz şunu bi çağıralım demiş olabilirler. ben de 2 defa tr'de piyasası olmayan ufak kutulu lens getirttim. ödüm kopmuştu ama gelmişlerdi sorunsuz neyse ki. riskli iş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar