Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple Klavye - Mouse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu Apple bilgisayarların klavye ve mouse'ları çok hoş da acaba bunlar normal masaüstü bilgisayarlara uyuyor mu ? Bir arkadaş mouse ve kolonlar uyar ama klavye uymaz dedi.
Siz ne diyorsunuz şimdi ?

[Bu mesaj kfg tarafından 31 Ekim 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
usb ve bluetooth kullanan cesitleri var

apple online store da bluetooth kullananlar icin ya internal olcak ya da d-link in hede hodo modeli olucak hardware version u da hebelek olucak denmis, usb klavye icin mac os x ver blabla sarti konmus, usb mouse icin se usb enabled mac lazim denmis .. hicbirinde pc compatible yazmio .. satin alarak denemeni tavsiye etmem fiyat acisindan :)[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Mesaj tarihi:
Cidden çok sağolun da keşke olsaymış ve hep bir apple kullanmak istemişimdir ama fiyat/performans olarak normal desktop lara göre çok kötü o yüzden almadım. Neyse o zaman peki aynı bu görünüşte pc için yapan bir taklit firma falan var mı ? :P

[Bu mesaj kfg tarafından 31 Ekim 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fiyat performans olarak yeni imac lere bi bak istersen .. 1800$ a 64bit islemcili 20 inch lcd li pc toplamak cok da kolay olmasa gerek :P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Mesaj tarihi:
Birkaç ay önce yeni pc almaya karar verdiğimde bakmıştım ve böyle birşey görmemiştim. Ama şimdi baktığımda da 256 mb ram ve 64 mb fx5200 özellikli bir bilgisayar için $1900 biraz fazla gibi geliyor. Bu konularda pek bilgim yok o yüzden gelmeyin üstüme... :P

[Bu mesaj kfg tarafından 31 Ekim 2004 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sekline bakarsan neden fx5200 verdiklerini anlarsin zaten :)

256mb ram olayi da apple in ayibi iste, ust modeller haric herseye 256mb ram le satiolar .. sonra dan kendi ramlerini sokuolar mesela 1gb slot u 600$ a satiolar sanirim eah[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
  • Yeni Oluştur...