kfg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bu Apple bilgisayarların klavye ve mouse'ları çok hoş da acaba bunlar normal masaüstü bilgisayarlara uyuyor mu ? Bir arkadaş mouse ve kolonlar uyar ama klavye uymaz dedi. Siz ne diyorsunuz şimdi ? [Bu mesaj kfg tarafından 31 Ekim 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 apple bilgisayarların girişleri bilgisayar girişleri ile standart ise olur gibime geliyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 46) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 usb ve bluetooth kullanan cesitleri var apple online store da bluetooth kullananlar icin ya internal olcak ya da d-link in hede hodo modeli olucak hardware version u da hebelek olucak denmis, usb klavye icin mac os x ver blabla sarti konmus, usb mouse icin se usb enabled mac lazim denmis .. hicbirinde pc compatible yazmio .. satin alarak denemeni tavsiye etmem fiyat acisindan :)[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Cidden çok sağolun da keşke olsaymış ve hep bir apple kullanmak istemişimdir ama fiyat/performans olarak normal desktop lara göre çok kötü o yüzden almadım. Neyse o zaman peki aynı bu görünüşte pc için yapan bir taklit firma falan var mı ? :P [Bu mesaj kfg tarafından 31 Ekim 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 fiyat performans olarak yeni imac lere bi bak istersen .. 1800$ a 64bit islemcili 20 inch lcd li pc toplamak cok da kolay olmasa gerek :P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Birkaç ay önce yeni pc almaya karar verdiğimde bakmıştım ve böyle birşey görmemiştim. Ama şimdi baktığımda da 256 mb ram ve 64 mb fx5200 özellikli bir bilgisayar için $1900 biraz fazla gibi geliyor. Bu konularda pek bilgim yok o yüzden gelmeyin üstüme... :P [Bu mesaj kfg tarafından 31 Ekim 2004 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 sekline bakarsan neden fx5200 verdiklerini anlarsin zaten :) 256mb ram olayi da apple in ayibi iste, ust modeller haric herseye 256mb ram le satiolar .. sonra dan kendi ramlerini sokuolar mesela 1gb slot u 600$ a satiolar sanirim eah[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Dralnu baştan söyledim anlamıyorum diye :D. Sen bana bakma, bu arada ben de öğrenmiş oluyorum. Sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 kulak dolgunlugu olur takma :P[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar