Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 explorer, baya bildiğimiz explorer ölümüne yavaşladı. mesela aero theme kullanıyorum, bir program açtığımızda alta yerleşir, o yerleşme kısmı bile yavaş yavaş oluyor. yani explorer ile alakası olan ne varsa yavaşladı, mesela vidyoları hd bluray şeyleri akıcı izliyorum ama steam bile explorer kullandığı için yavaşladı. doğrusu nasıl anlatacağımı bilmiyorum yavaşlık programın içinde değil de explorer barlarının yavaş yavaş yüklenmesi, alt tab bile atarken alttan ekranın üste yavaş yavaş gelmesini izliyorum resmen. aero theme kapatıp windows 98 stili bişeyler denedim hala aynı. neler oluyor her geçen gün bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 sistem geri yükledim düzeldi. ama neden olduğunu bilmiyorum, biri slow motiona almış sanki aeroyu. delirdim resmen. allahım kıracam bir gün pcyi, bi gün psu problemi olur bir gün hddsi ne bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar