Dom Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Oyunu Battle.net üzerinden 140 TL karşılığı online olarak satın almıştım. Son 3 haftadır nerdeyse hiç giremediğim ve uzun bi süre daha giremeyeceğimden dolayı satıyorum. Account ile ilgili bilinmesi gerekenler; - Battle Tag daha önce hiç değiştirilmemiştir. Bir kere değiştirme hakkı bulunmakta yani istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz Battle Tag ID'yi. - İçerisinde level 60 barbarian bulunmaktadır. İtem olarak çok üst düzey itemler olmasada farm yapabilecek ve rahat oynatabilecek itemler mevcuttur. Inferno Act II'ye kadar ilerledim. 1 milyonun üzerinde gold bulunmaktadır. PM veya Mail aracılığı ile ulaşabilirsiniz, telefonda da görüşebiliriz. Mail: [email protected] Fiyat: 80 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dom Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Fiyat 70 TL'ye düşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar