Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop Hardware Upgrade

Sethlor

Öne çıkan mesajlar

Suan elimde islemcisi i7 Q720 1.60ghz, rami 4gb ve ekran karti gtx285m olan bir laptop var.

24inch ve 21.5 inch olarak 2 ekran kullaniyorum. Genel olarak Eve Online oynuyorum cogunlukla da 1'den fazla account acik oluyor. Grafikleri low'a optimize etmeme ragmen 1200 kisilik savasta fps 1-2'ye kadar falan dusuyor utanmadan.

Fraps'la cayir cayir high da kayit yapan insanlar var bunlarla aramda bu kadar performans farki olmasi normal mi ?

Ram'i 16gb corsair vengeance kit ile upgrade etmeye karar verdim. Ekran kartini da 150 dolar civarina bir adet daha gtx285m alarak SLI isine girerek cozeyim diyorum.

Sizce bunlarin bana performans etkisi ne miktarda olur ? 285m'in tek basina ve SLI olarak benchmarklarina baktim Battlefield'da mesela arada 2 kat civari rahat fps farki goruluyor ama yine de emin olamadim pek.

Ayrica bu ikinci ekran karti geldiginde laptop'un kasayi acip slotuna takmam disinda yapmam gereken ozel bir islem var mi ? (bilgisayarin 2 tane ayni karttan taktigim gercegini farkedip ona gore hareket etmesini saglamak adina.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...