Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N-Gage veya N-Gage QD

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Kasım 2003; 555Milyona TeknoSA dan almıŞtım. Bildiğim kadarıyla N-Gage şuan için üretilmiyor ama HaLa Elinde buLunan CepTelefonu Bayii LEri vardır mutLAka.
Yemişim QD yi yeni ekranmış Vesaireymiş FasaFiso hepsi.. Tek güzel yanı küçüklüğü gibi gözüküyor ama yinede küçük deil. Yani N-gaGe RULz[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

bende şekil olarak ilk n-gage i daha çok seviyorum metalik tuşlar ne bilim şekil şemal çok daha güzel ama ilk n-gage silinecekte onun yerine nokia hep qd için bişeyler yapcak gibi geliyor bana[signature][hline]Emekli TFci
Emekli UOcu
Emekli NwNci
O Artık Sadece Bir Pati...
Sosyal ağlarda paylaş

n gage teki side talking olayını halletmenin bir yolu var ya 3 mm lik matkap ucuyka dikkatli deldiğiniz zaman gerekli yeri hatırlamıyorum şu an toz girmesin diye ufak bir sünger koyduğunuz zaman alın size normal konuşma olayı :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

kim ne derse desin n gage ten ötesi yok özellikleri saymak la bitmez.. piyasadaki bir çok telefonu sollar şu an n gage , kameralılar dahil.. usb destekli olması herşeyi değiştirir ayrıca mp3 çaların normal tek satılan mp3 çalarlarla aynı ses vermesi vs vs vs say da say ..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

ya n gage yoksa mecburen qd alıcam ben.. yapacak işey yok tek koyan şey ise mp3 çaların olmaması .. mono ses vermesi kulaklık input unun olmaması :( yoksa veri transferini card reader le hallederiz sorun değil en ucuzu 35 milyon civari card reader ler var takıyorsun bilgisayarına usb ile bağlıyorsun hard disk gibi görüyor ordan yüklüyorsun telefona takıyorsun direk.ama gönül ister n gage i tabiki :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

Ngage arayan arkadaşlara bir gülzellikte benden :D ist zeytinburnu olivium D&R de bulabilir sanırım 1 tane kalmıs olablir.Daha dün gördüm kacırmayın derim aynı amanda G.o.p bağlarbaşı caddesindeki sağ taraftaki telefoncuda vardı :D umarım işinize yarar .!![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...