BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ben bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum fakat bir karara varamadım ikisininde birbirinden farklı + / - leri var mesela n-gage'de mp3 çalar ve radyo var ama n-gage qd'de de yeni nesil ekran quick game swap gibi özellikler var hangisini tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 6600[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 :D onuda düşündümde n-gage veya n-gage qd düşünüyorum şuan ikisinden biri olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 N-gage KuLLAnıyorum N-gage Derim. Sonuçta en büyük özelliklerinden biri Mp3 çaları o olmazsa n-gagenin anLamı olmaz diye düşünoyrum[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hmm peki ne zaman ve ne kadara almıştın nette hep qd fiyatları var ama n-gage fiyatını bulamadım[signature][hline]Emekli TFci Emekli UOcu Emekli NwNci O Artık Sadece Bir Pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 n gage piyasadan kalktı diye biliyorum bulsam bende alacam.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Kasım 2003; 555Milyona TeknoSA dan almıŞtım. Bildiğim kadarıyla N-Gage şuan için üretilmiyor ama HaLa Elinde buLunan CepTelefonu Bayii LEri vardır mutLAka. Yemişim QD yi yeni ekranmış Vesaireymiş FasaFiso hepsi.. Tek güzel yanı küçüklüğü gibi gözüküyor ama yinede küçük deil. Yani N-gaGe RULz[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bende şekil olarak ilk n-gage i daha çok seviyorum metalik tuşlar ne bilim şekil şemal çok daha güzel ama ilk n-gage silinecekte onun yerine nokia hep qd için bişeyler yapcak gibi geliyor bana[signature][hline]Emekli TFci Emekli UOcu Emekli NwNci O Artık Sadece Bir Pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ne Yapabilirlerki? Herşeyi Aynı işletim sistemLeri, girişLeri çıkışları... Hatta N-gage nin özelliği Daha FazLA[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 qd de mp3 player yok ama sidetalking de yok :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 n gage teki side talking olayını halletmenin bir yolu var ya 3 mm lik matkap ucuyka dikkatli deldiğiniz zaman gerekli yeri hatırlamıyorum şu an toz girmesin diye ufak bir sünger koyduğunuz zaman alın size normal konuşma olayı :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ben gayet normal telefonla konuşuyormuş gibi konuşuyorum gayette güzel duyuluyor sayt talkin filan anlamam ben[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 oda güzel :D ok o zaman piyasada bulabilirsem n-gage[signature][hline]Emekli TFci Emekli UOcu Emekli NwNci O Artık Sadece Bir Pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bende arıyorum umarım vardır ..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ngage sux, ngage qd too...[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kim ne derse desin n gage ten ötesi yok özellikleri saymak la bitmez.. piyasadaki bir çok telefonu sollar şu an n gage , kameralılar dahil.. usb destekli olması herşeyi değiştirir ayrıca mp3 çaların normal tek satılan mp3 çalarlarla aynı ses vermesi vs vs vs say da say ..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ben burda ingiliz veya ingilizce konuşan birine rastlamadım henüz rastlayan varsa söylesin yani bizde bilioruz anlıoruz ama türk forumu türkçe konuşalım :D[signature][hline]Emekli TFci Emekli UOcu Emekli NwNci O Artık Sadece Bir Pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 @ kingpin haklısın valla harika bi alet yarın kadıköye gitcem orda baya büyük bi telefoncu var orda varsa alırım yada yoksada ararız bi yerlerden n-gage[signature][hline]Emekli TFci Emekli UOcu Emekli NwNci O Artık Sadece Bir Pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ya n gage yoksa mecburen qd alıcam ben.. yapacak işey yok tek koyan şey ise mp3 çaların olmaması .. mono ses vermesi kulaklık input unun olmaması :( yoksa veri transferini card reader le hallederiz sorun değil en ucuzu 35 milyon civari card reader ler var takıyorsun bilgisayarına usb ile bağlıyorsun hard disk gibi görüyor ordan yüklüyorsun telefona takıyorsun direk.ama gönül ister n gage i tabiki :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ngage arayan arkadaşlara bir gülzellikte benden :D ist zeytinburnu olivium D&R de bulabilir sanırım 1 tane kalmıs olablir.Daha dün gördüm kacırmayın derim aynı amanda G.o.p bağlarbaşı caddesindeki sağ taraftaki telefoncuda vardı :D umarım işinize yarar .!![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 istanbul'da oturmuyorum malesef :([signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 istanbul rulaz :D[signature][hline]Emekli TFci Emekli UOcu Emekli NwNci O Artık Sadece Bir Pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yanlız çok aradım bulamadım bu n-gage in üretimden kalkması ile ilgili olan dallamanın e-mail adresi ne bilen varsa yazıversin[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar