Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

webmasterlar para kazanma yolu çok hoş

PiJAJE

Öne çıkan mesajlar

said:
PiJAJE, 29 Ekim 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
www.omnweb.com/partnerwork/welcome.php?id=357para kazanmak için bu siteye üye oluyosun ve her tıklamada 25 bin min kazanıyosun tıklayan siteyi gezdikçe 100bin tl kadar kazanabiliyorsun bakmaya değer bence
arkadaşlar o partnerwork dan sonrası benim id orayı yamayabilirsiniz yanlış anlamalara meal vermemek için düzeltim (msj düzeltemiyorum 30 dk geçti)[signature][hline]www.omnweb.com/partnerwork/welcome.php?id=357para kazanmak için
www.kimlik.tkbenim sitem
Sosyal ağlarda paylaş

kısaca şöle üye oluyosun sitene bannerı koyuyosun tabi hesabın olmalı bir tane ben bankamatik hesabı verdim mesela neyse üye olunca id alıyosun örn:( www.omnweb.com/partnerwork/welcome.php?id=357 ) gibi bannera tıklayınca ziyaretçi otomatik siteye yönlendiriliyo ilk tıklama 25 bin tl sonra o siteye yönlendirilen kişi sayfa açtıkça sitede kaznıosun 100 tl kadar buda 4-5 tıkla oluyo herhal.. tabi kesinmi para yatırmaları orası meçhul bakıcaz olsun hele 15 mil hesapta[signature][hline]
www.kimlik.tkbenim sitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NotoriuS, 30 Ekim 2004 04:04 tarihinde demiş ki:
benim php forumum var oraya nasıl eklicem peki
birde para kazanmam için onların banner a mı tıklaması gerekiyor
bende tasarımda yeniyim hatta php bile bilmeme (fp ile yaptım sallama bişe işte) kodu nasıl eklicen bilmiyorum ama ora üye olunca banner kodları die yer var ordan alıcan id ni yazcan koda eklicen siteye... giren kişi bannera tıklarsa kazanıyosun veya benim yazdığımdada id var gördüğün gibi sen ona tıklayıp gitsen bile ben yine kazanıyorum banner kısıtlaması yok galiba... önemli olan id nolu url ile gitmek
mesela sen benim id li url tıklayıp siteye gitsen 3-4 yerde gezsen ben 100 bin tl kaznıorum tabi bunu onnar sölüyo ne kadar doru bakıcaz ola 15 mil tl ... senin site ne bu arada :)[signature][hline]www.kimlik.tkbenim sitem
küçük webiçin para kazanma yolu (kesin değil)
www.omnweb.com/partnerwork/welcome.php?id=357
Sosyal ağlarda paylaş

PiJAJE'ye de soyledigim gibi, bu olay gercek degil. yani ilk baslarda herkes boyle gorup okuyup gaza gelir, gaza getirirler ama sonra yollanmayinca kotu hissedersiniz kendinizi. ugrastiginiza deymez, anliyorum is yaratmissiniz kendinize de, birbirinizi gaza getirip sonra fos cikinca uzuleceksiniz.

said:
PAINOFTHETURK, 30 Ekim 2004 02:37 tarihinde demiş ki:
hmmm taze kek kokusu

bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 30 Ekim 2004 05:38 tarihinde demiş ki:
PiJAJE'ye de soyledigim gibi, bu olay gercek degil. yani ilk baslarda herkes boyle gorup okuyup gaza gelir, gaza getirirler ama sonra yollanmayinca kotu hissedersiniz kendinizi. ugrastiginiza deymez, anliyorum is yaratmissiniz kendinize de, birbirinizi gaza getirip sonra fos cikinca uzuleceksiniz.

said:
PAINOFTHETURK, 30 Ekim 2004 02:37 tarihinde demiş ki:
hmmm taze kek kokusu

bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip...

ok saolasın uyarı için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PAINOFTHETURK, 30 Ekim 2004 14:09 tarihinde demiş ki:
ne kadar çalışırsanız çalışın, Internet Mahir'i geçemezsiniz :))

abi adam nasıl ünlü olutr bukdara nlamıyorum i kill you i love you fln dierek bunun hikayesini fln bilen varsa yazsın ltf merak ettim :) hatta eurovisiondamı ne türkiye tanıtımı yerine bunun tanıtımı yapılmıştı bisene kopmuştum dayılar çıkıp tv ye ne bu rezalet fln diolardı tüm millet ülkesinin dağ bağ ova sını gösterdi bizim tanıtımda mairin sitesi kopmuştum.... ciddi bilen varsa yazsın şunun hikayesini merak ettim[signature][hline]www.kimlik.tkbenim sitem
küçük webiçin para kazanma yolu (kesin değil bende deniyorum=)
tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...