Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Merhaba arkadaşlar, Dizüstünü alalı 3 seneyi geçti.Dizüstü, dün aşırı derece ısındı buna bağlı olarak da kapandı. Çok tozlanmış olabileceğini düşünerek açtım içini söktüm tüm parçalarını ve hepsini temizledim. Grafik ve Merkezi işlem birimlerinin, yongaların termal macunlarını yeniledim. Fakat sorun hala devam etmektedir. Uzun zaman önce adaptörü değiştirmek zorunda kaldım bir önceki kırıldığı için. Fakat bu adaptör de pilin başını yedi. Adaptör ısınmaya başladığında içinden sesler falan geliyor. Elimde herhangi bir akım ölçer vs. olmadığı için kontrol edemiyorum adaptörü. Fakat şöyle bir korkum var acaba adaptör, olması gerekenden fazla akım basıyorsa -zaten donanıma zarar verecektir- bilgisayarın aşırı ısınmasına neden olur mu böyle bozuk bir adaptör? ayrıca fanın devrini görebileceğim bir yazılım var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 bulabilirsen laptop içindeki fanın sıfırını gittigidiyor gibi sitelerden sipariş et. ikinci olarak da 50-60 tl ye soğutucu altlıklar var. onlardan al. sorun muhtemelen çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Multimetre buldum voltajı ölçtüm 19.5V Üstünde output 19V yazıyor bu sıkıntı yaratır mı? Gerçi test etmek için arkadaşınkini ölçtüm onunki de aynı nitelikte fakat onunki 19.78V gösteriyor. O bilgisayarda aşırı derecede ısınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar