Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 abo çok korkunçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 olayın içinde seks var. aklıma şu replik geldi "doğru söylüyosun ağlıyorum di mi lan?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 reyou said: cetoritto said: synorin said: Merhaba patiler, Eskiden cok cok yakinim olan, yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasimla aramiz cok bozuldu. Adeta dusman olduk. Bunun uzerine kendisinin ikimiz arasinda gecen telefon konusmalarini kaydettigini ogrendim. Bu konusmalar benim ozel hayatimla ilgili onemli konular uzerine olup yayilmasi durumunda beni zor durumda birakacak konusmalar malesef :( Ayni sekilde skype, facebook konusmalarimiz da yayilabilir. Bununla ilgili ne yapabilirim diye danismak istedim sizlere? Karsi bilgisayarin bir sekilde hacklenmesi de ihtimaller dahilinde 1. bu yeni nesilin arkadaşlık, dostluk ilişkilerine yuh olsun!!!nasıl dostsunuz olm siz, nasıl arkadaşsınız? yav özel konuşmaları neden insan kaydeder? nasıl kafalar lan bunlar? yazıklar olsun?! insanlığımdan iğrendim be... 2. bu kadar korkuyorsan ve bu kadar kötüyse eski dostun, git polise şikayet et. cetoritto.. yillarca kumburgazda cumhuriyet gazetesi dagiticiligi yapmis, lacivert kartla italyaya vize almis oraya yerlesmis, nota biyik birakarak, italyaya gelen turk genclerine ogutler ve hayat akisina dair bilgiler veren bir istanbul beyfendisi nicki sezdim.. haksiz miyim? çetintaş abimiz degilmi ceto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Önemli olan neye sahip olduğumuz değil, kiminle paylaştığımızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Masticore said: reyou said: cetoritto said: synorin said: Merhaba patiler, Eskiden cok cok yakinim olan, yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasimla aramiz cok bozuldu. Adeta dusman olduk. Bunun uzerine kendisinin ikimiz arasinda gecen telefon konusmalarini kaydettigini ogrendim. Bu konusmalar benim ozel hayatimla ilgili onemli konular uzerine olup yayilmasi durumunda beni zor durumda birakacak konusmalar malesef :( Ayni sekilde skype, facebook konusmalarimiz da yayilabilir. Bununla ilgili ne yapabilirim diye danismak istedim sizlere? Karsi bilgisayarin bir sekilde hacklenmesi de ihtimaller dahilinde 1. bu yeni nesilin arkadaşlık, dostluk ilişkilerine yuh olsun!!!nasıl dostsunuz olm siz, nasıl arkadaşsınız? yav özel konuşmaları neden insan kaydeder? nasıl kafalar lan bunlar? yazıklar olsun?! insanlığımdan iğrendim be... 2. bu kadar korkuyorsan ve bu kadar kötüyse eski dostun, git polise şikayet et. cetoritto.. yillarca kumburgazda cumhuriyet gazetesi dagiticiligi yapmis, lacivert kartla italyaya vize almis oraya yerlesmis, nota biyik birakarak, italyaya gelen turk genclerine ogutler ve hayat akisina dair bilgiler veren bir istanbul beyfendisi nicki sezdim.. haksiz miyim? çetintaş abimiz degilmi ceto köküne kadar hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Laa donanımda bu konunun işi ne mum reyiz e beni mi banlatacaksiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 o mesajda banlanicak birsey yok ya. biraz sinirda ama temiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar