Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neye ağlarız

sheref

Öne çıkan mesajlar

siz nelere ağlarsınız?

ben yanlız başına duygusal film izlerken genelde ağlarım :)
yada sinirlendiğim zaman ağlarım, kalbim kırıldığında ağlarım, bazı şarkılar ruhumua dokunur o şarkılarla ağlarım aşık olduğumda ağlarım, çok sevinince ağlarım, durup dururken ağlarım.. ota boka ağlarım

ama bu güne kadar kimse beni ağlarken görmemiştir ama ben çok hüzünleniyorum ve ağlıyıveriyorum..
siz nelere ağlarsınız?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 30 Ekim 2004 14:12 tarihinde demiş ki:

ben yanlız başına duygusal film izlerken genelde ağlarım :)
yada sinirlendiğim zaman ağlarım, kalbim kırıldığında ağlarım, bazı şarkılar ruhumua dokunur o şarkılarla ağlarım aşık olduğumda ağlarım, çok sevinince ağlarım, durup dururken ağlarım.. ota boka ağlarım

Bende aynen böyleymi şerefcim :D[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
-Hocam anal sex günahmıdır?
-Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Sosyal ağlarda paylaş

beni ağlarken göremezsiniz çünkü ben genelde yalnızken ağarım . Kendi köşemde tek başıma . Benim ağlamam her türlü şeyden olabilir , bir yazılı sonucu , bir dostun lafı vs vs . Ama geceleri bende ağlarım . Herkesin karşısında soğuk kanlı , heyecanlanmayan , ağlamayan biri gibi görünsemde yalnızken , gece yurken bende ağlarım ...[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 30 Ekim 2004 14:23 tarihinde demiş ki:
bende insanlardan saklarım duygularımı ama kendimden saklama ihtiyacı duymam..
dediğim gibi..
kimse beni ağlarken görmemiştir

yakındır , duyarsın
ehae[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Sosyal ağlarda paylaş

gururum kırılırsa ağlarım sadece
1 kere kız arkadaşım için ağlamıştım ama küçüktüm:-p[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Accayip sinirlenince ağlarım . Onun dışında ağladımı kimse görmemiştir .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day | Sahip olduğun gücü asla gösterme !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 30 Ekim 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
gururum kırılırsa ağlarım sadece
1 kere kız arkadaşım için ağlamıştım ama küçüktüm:-p

Kız arkadaşım konusunda rahat ağlarım.. 4 yıl geçmiş ve bu 4 yıla çok şey sığmışsa normaldir.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Sosyal ağlarda paylaş

Eee, genellikle bende yalnızken ağlarım.

Bir de çok ama gerçekten çok sinirlendiğimde gözümden yaş gelmeye başlar.Ama ağlamak olmuyor.

Daha hiç bir cenazede ağlamayı beceremedim, gerçektende denedim, ama olmuyo, üzücü bulamıyoruz.

Depresyon durumlarında hıçkıra hıçkıra saatlerce ağladığımı bilirim.

Belli şarkılar vardır, her dinlediğimde hüzünlenirim.

Küçükken sık sık annemin öleceğini düşünüp ağlardım.

En son sabahın 2sinden sabah 7:20'ye Parisienne Moonlight dinleyerek ağlamıştım (depresyon) okula gidemeyecek durumdaydım ehe.
Tekrardan psikiatra gidip ilaç tedavisine falan başlamayı düşünürken soktum işleri rayına tekrardan.

Duygusal bir bünyeyim kısacası.[signature][hline]I'd like to try to live my life again.
I'd like to see where I was going wrong.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 30 Ekim 2004 14:13 tarihinde demiş ki:
ben ağlamam

Kuyruklu yalan. İnsansın öyle değil mi ? O zaman ağlarsın belki gözyaşı dökerek değil ama için kan ağlayarak...[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 30 Ekim 2004 14:38 tarihinde demiş ki:
Daha hiç bir cenazede ağlamayı beceremedim, gerçektende denedim, ama olmuyo, üzücü bulamıyoruz.

bende malesef :( o yüzden çevremdekiler tarafından duygusuz olarak bilinirim.
insanlara hiç bir duygusal tepkime vermem herşeyi kendi içimde halleder içimde sakladığım göz yaşlarını her hangi bir aşk filminde dökerim mesela Love Actually everywhere isimli filmde baya alğlamıştım..

Aman Tanrım'da da ağlamıştım.. :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...