NuKe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bilgisayarımda Geforce2 var. Win98 yuklu. Ekran kartımın son surumunu yukledim. Yeniden başlattığımda windows koruma hatası verdi. açmadı bilgisayarı. Guvenli kipte açtım. Surucuyu sildim. Tekrar yukledim. Bu sefer de surucuyu yuklenmemiş goruyor. Şu anda bilgisayarı sanki guvenli kipteymiş gibi kullanıyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hadi ba yardım edin.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
majesty1 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 eft bend de buna benzer şeyler yaşadım win 98de..mesala win98 logosunda takılıp win hiç açılmıodu..ben bi çözüm bulmadım ve xp yükledim..ama 98 e de ihtiyaç olduundan me yükledim ve sürücü sorunsuz çalıştı..nvidia srücülere 98 yazarken yannışlıkla yazyo herald..çünkü çalışmıo..benim yardımım bu kdar..(pek yardım sayılmasa da)eğer me de solrun yaşamıosan(bu sadece sürücü için geçerli deil)me kullan nede olsa aynı..[signature][hline]Atamız CONDOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar