Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ohh yazdan kurtulduğumuz gibi saatinden de kurtulduk. Ne öyle sıcak sıcak. Gelsin kış, tir tir tir tir.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Mavi, 30 Ekim 2004 22:36 tarihinde demiş ki: kötü oluyo hava erken kararıyo sevmiyorum. aha aynen havanın erken kararıyo olmasından nefret ediyorum. sürekli güneşli olsun sürekli yaz olsun ve içkim hiç bitmesin istiyorum.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 valla icki micki umrumda deil hawa hep aydınlık olsun aksam 8e kadar vede hep ılık olsun ne sıcak ne soguk böle cok gusel oluyor. nefret ediyorum su kış saati uygulamasından[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yav 1 saatlik uykuyumu düşünüyorsunuz ne uykucu şeylersiniz siz öyle bana günlük 5 saat uyku yetiyorda artıyor hayat kısa yaşamak lazım değilmi hep uyursak nereye kadar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ayrıca madem değindiniz o yaz-kış olatına karanlı ve kış gibisi yoktur özellikle o kış gecesinde uyumak için yatağa gidersiniz yorgan yasyık falan çok soğuk olur içiniz böyle bir ürperir güzel duygular bunlar yav kış gelsede şöyle üşüyerek uyuyabilsem terlemekten uykunun tadını alamıyoruz valla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 02:04 şu anda saatlerimiz.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yaz bitti mi $imdi? ;( guzel bi yazdı her $eye ragmen, haydaaa fonda calan $arkı koydu bana $imdi, ya$lanıyoruz gittikce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar