Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ameliyattan beri saçım çok dökülüyor

nameless

Öne çıkan mesajlar

malumunuz yaklaşık 1ay önce ameliyat oldum, 1hafta hiç yıkanamadım, ilk yıkandığımda kafamdan baya bir saç döküldü heralde uzun zaman yıkanmadım ondadır dedim, o günden beri saçımı ne zaman ellesem baya bir tel saç görüyorum elimde

bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
bana normalden daha fazla antibiyotik verdiler ameliyattan önce bu yapmış olabilir mi ya da narkoz kullanmak dengemi mi bozdu?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Sosyal ağlarda paylaş

doktor şampuan önerdi? hmm... Bir dermatoloğa falan git başka birilerine sor yahu yada adama bir daha git daha ciddi konuş belki adam takmamıştır. Yani yeni bir durum falan olduğunu söyle.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Belli ki doktor kolpa, hemen dermatoloğa

Büyük ihtimalle antibiyotiklerin etkisidir ama düzelir yani sürekli kullanmadığından merak etme. Ama kel kalmadan direk dermatoloğa[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

psikolojik de olabilir diye düşündüm biraz sıkıntıdayım şu aralar
dün bir arkadaşımı gördüm uzun zaman sonra adam sıkıntıdan saçları dökülüyor diye saçları 0 yaptırmış(kız arkadaşı terk ettide :) )[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Sosyal ağlarda paylaş

lol şimdi anladım yazdan sonra saçımın neden daha çok dökülmeye başladığını :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...