Abordonado Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Dostlar uoAOS'u 3d kuruyorum gatewayla sharda baglanıyorum char'ı secip oyuna girdiğim anda uotd gecersiz uygulama(program) diye bir hata cıkıyor ve uo kapanıyor. Ama aynı sekılde 2d kurduğumda gayet guzel çalışıyor. sebebi ne olabilir acaba. teşekkürler.[signature][hline]Gezdim dünyayı giymedim başıma taç.. Ne zengini tok gördüm.. Ne de fakiri aç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 gateway kullandigina gore buyuk ihtimal oside oynamiyosun yanlis yere acmissin konuyu.buyuk ihtimalle baglanmaya calistigin server 3d desteklemiyor.[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abordonado Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Afedsersiniz özür dilerim. Uo başlıgı gordum lapin gibi atladım pardon. bu arada bulunduğum serverde başka arkdşlar 3d oynıyabiliyor.[signature][hline]Gezdim dünyayı giymedim başıma taç.. Ne zengini tok gördüm.. Ne de fakiri aç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 3d full ğatch yapmamissindir yada gateway son surumu degildir.freeshard emulator bolumune yazarsan orda daha iyi cevap alirsin.[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar