n0body Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bugüne kadar herşey çok güzeldi adsl e bağlanırdım gezerdim internette... bugün eve geldim... adsl modemin ışığı yanmıo açtım windowsu, usb ye bağlı parça tanımlanamıor falan dedi... sorun var dedi alette :D direk dumur... uraştım falan yeniden kurdum ıvır zıvır deişen hiç bişi yok... pc modemi görmemeye başladı... sora 56k ile girdim nete.... baktım adsl kullanan herkesin bi sorunları var (ki ne tesadüftür ki bugün bağlantı hızları yenilendi!!!! ) aradım türktelekomu dedim böyle böyle baktı işte bağlantıma "hiç bi problem yok" dedi. şaşırdım... kapadım telefonu... Şimdi aynı sorunu yaşayan insanlar varmı ? :) çözümü nedir?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Yaşamayan da var. Cillop gibi sorunsuz gidiyorum. Fakat bağlantı hızımda herhangi bir değişiklik olmadı. Bunu da ekleyeyim.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Kendercik, 25 Ekim 2004 22:04 tarihinde demiş ki: Yaşamayan da var. Cillop gibi sorunsuz gidiyorum. Fakat bağlantı hızımda herhangi bir değişiklik olmadı. Bunu da ekleyeyim. 128 lerde hız artışı var dierlerinde fiat düşüo sdc[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 scanreg/restore ile geri yukle sağlam dosyaları[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 restore bişey değiştirmez ki modemi tanımıo direk usb tanımıo yoksa modem kurulu ztn cd den yeniden de kurdum... help[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ewt arkdaşım aynı şorun bendede oldu:(bilgisayar görmüyo routerlı modemimi[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 o guzel mis hic gormuyo yani gozune soka soka gosterebilirsin :D ama benimkisi acilista restarttan sonra modemi ve lan baglantiyi 2 dakka gormuyo tum auto baglanan programlar bitiyo yani evde olmazken bir reset ayda resetart gelse bittim. ne yapcam acaba .[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 cogu kisinin modemi mi bozulmus olmasi tesadufmu yoksa adsl hatlarindaki bi sorundan böle bi sonuç çıkar mı?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bende de olmustu hem de cuma gunu [potansiyel geceyarisi varta gunu] bunalima girmistim 3 saat onla ugrastim. sonra gecenin bi vakti dosyalari yedekleyip format attim. tabii kacirdik geceyarisi vartayi.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
majesty1 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Hiç bi sorun yaşamadım vde 128 den 256 ya geçtim sorunsuzca..aradılar böle böle 256 oldunuz bi baktım harbi olmuşuz..Şunu da ekliiim 128 ler kalktı 256 49 kağıt oldu..dierlerinde de düşüş var fiat olarak.. [Bu mesaj majesty1 tarafından 28 Ekim 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bi ton çözüm denedim hala hiç biri işe yaramadı... bilgisayarcı "xp service pack 2 yi sil" dedi o da işe yaramadı... elektrikçiye baktırdım bişiler yanmışmı diye sağlam... başka bi önerisi olan? :)format atamam çok fazla divx ve mp3 var[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 up up up... hala bi çözüm bulunamadı yaa yardım[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sonsuza kadar degil herhalde bu format orucu. eninde sonunda. hemen hepsini yedekle [ben gerekli dosyalari 4 hdd bolmesinden birine atiyorum oluyor bitiyor] ve formati bas. baska cozumun yok cunku.[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar