elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya setup i actigimda vidi vidi.dll dosyasi bulunamadi progun tekrar yuklenmesi sorunu giderebilir diyor [vidi vidi dedim cunku bayagi uzun rakamli bir dosya][signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 install shield ın dll lerinden biri olabilir mi?[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 cdnin ici aynen soyle: panzerste bi ara super bi korsan korumasi var kirilmaz diye bir soylenti vardi. hayir bizim orjinallere de birsey olmus olabilir mi, kopya korumasi ksacaz diye, hı?[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 30 Ekim 2004 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 cd nin içinde yoksa , ki öyle gözüküyor ki normalde olmaz compressed durur netten çek işte.dene[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 her seyin cozumu format abi ben unu anladim. su an gici gicir yukluyorum oyunu.[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 eheh cd bozuk cikti icimde patladi [evet sey orjinal diye almistim halbusi, tuh][signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar