Nako Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Sonuçlar açıklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ulan yapma bunu kaçla geçiliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 vizem 50ydi Türkiye ekonomisi tek dersten girmiştim sınava çok kötü geçmişti 45 falan alırım diyodum finalden 50 ile geçmiş olmamın ve okulu bitirmiş olmanın keyfini dile dökemiyorum arkadaş!!! 7 senede bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 50 geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Kitap açmadan etmeden 7dersin 5 ini vermek priceless... SORRY ARMY U GOTTA WAIT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 8/8 biter. what is next? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 2 yıllıktan tamamlıyorum sallayarak 3 dersi geçmiştim fakat 3 ü kaldıydı onlar sallanarak geçilmiyo 7 puanla kalmışım 3 ündende. Demekki çalışmadan geçilmeyecek o yüzden büte çalışayım bari ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 8 dersten kaçını vermek gerekiyor yeni dersleri alabilmek için? haftasonu bütler varmış 4'ünün ne vizesine ne finaline 4'ünün de finaline girmedim bütleri vereyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 6 tane vermen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 kayıt yenilemeyle ilgili hiçbir şey yapmazsak noluyor? pas mı geçmiş oluyoruz bu seneyi yoksa borç yazıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 otomatik donduruyorlardı galiba eskiden öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 hala öyle mi peki bir kesin bilgi alsam şukela olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abi sitesine baktım ama açılmıyor aofburo.anadolu.edu.tr/ burada yazıyordu kayıt yenileme durumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar