Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nightmare spawnı...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Güzel yakalanmış bir poz . :D
Ayıptır sorması hangi server :lol:

Bu arada arkadan geçen yol ne yolu . Bide hangi harita ?
Son bir soru Resimin altındaki Fis ne ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 28 Ekim 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

One spawnı Ostard mı ? :lol:

Ya ama fiz abi harbiden orantıyla ilgili bi sorun var . O Atın önünde bulunan sazlıklar attan büyük neresi orası Gülüverin serverı falanmı ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 28 Ekim 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gözüken dere arkadaşlar Boklu dere oluyo .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Sosyal ağlarda paylaş

Ben gerekli meercilere haber veriyom . Antalya civarında çarpık ve izinsiz kentleşme var . Kanıt diye sorarlarsa Buranın adresini vericem ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 28 Ekim 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 28 Ekim 2004 00:33 tarihinde demiş ki:
Yalnız at o kadar küçük görünüyo ki, sebepsiz yere gülüyorum burda :D

ahahahah aynı haldeyim ben de, daha önce bi mesaja bu kadar gülmemiştim yalnız. harbi sandalyeden düşme konumundayım[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...