Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nightmare spawnı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kalemizin hemen önünde dün sabah spawn oldu. bizdeki bala bak. guildce gidip tame'ledik geldik. Hergün sabah bi tane Nightmare'imiz oluyo :D

(Wallpaperlık tamda demi. bizim evin balkonundan çektim.)[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

Mesaj tarihi:
Güzel yakalanmış bir poz . :D
Ayıptır sorması hangi server :lol:

Bu arada arkadan geçen yol ne yolu . Bide hangi harita ?
Son bir soru Resimin altındaki Fis ne ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 28 Ekim 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende onu diyorum nie öle o at
bakıyorum bakıyorum resim cok uzaktan cekilmemiş ama at cok kucuk[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Şirinklenmiş abisi :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Mesaj tarihi:
One spawnı Ostard mı ? :lol:

Ya ama fiz abi harbiden orantıyla ilgili bi sorun var . O Atın önünde bulunan sazlıklar attan büyük neresi orası Gülüverin serverı falanmı ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 28 Ekim 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

ya o sazlıklar tabi büyük attan. derenin kenarındaki kamışlardan kestik 6-7 metre boyundaydı. antalya burası büyüyor işte suyu bulunca.
alın başka bi resim ama burda işin esprisi kalmicak apartmanlar falan..
[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

Mesaj tarihi:
Gözüken dere arkadaşlar Boklu dere oluyo .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Mesaj tarihi:
Ben gerekli meercilere haber veriyom . Antalya civarında çarpık ve izinsiz kentleşme var . Kanıt diye sorarlarsa Buranın adresini vericem ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 28 Ekim 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 28 Ekim 2004 00:33 tarihinde demiş ki:
Yalnız at o kadar küçük görünüyo ki, sebepsiz yere gülüyorum burda :D

ahahahah aynı haldeyim ben de, daha önce bi mesaja bu kadar gülmemiştim yalnız. harbi sandalyeden düşme konumundayım[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 28 Ekim 2004 00:51 tarihinde demiş ki:
Gözüken dere arkadaşlar Boklu dere oluyo .

boklu değil büklü ne fark eder ya neyse[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
abi kufur etmeye hazirlaniyodum lannn konu disina acilir mi buu diye : -p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

• Yeni Oluştur...