Abus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Arkadaşlar yaptigim bir web sitesi için şu sitedeki gibi birşey kullanmayı düşünüyorum ama nasıl yapılcagini bilmiyorum gerci yüzde yüz çok kolay ama? http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/spanglish/ Backgroundaki yukarıdan beyaz başlıyo aşağıya doğru mavi oluyo nasıl yaparız bunu?Photoshopta mesela?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 www.good-tutorials.com buraya bir bak. efektin adini tahmin ederekn birseyler bulabilirsin.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 teşekkür ettim[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ne efekti yahu saçmalama... Çok basit bişey bak resmi yapıştır,eraser toolu seç brush tipini soft round seç (biraz büyük olsun) sonra etrafında gezdir okadar. örnek:[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Peki kahverengi ile uyumlu bir renkleri sölermisiniz?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar