Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Apple TV 1080P Sıfır


siamese

Öne çıkan mesajlar

Satilacak Cihaz Türü : Apple TV
Satilacak Cihaz Adedi :Üç(3)

Satiş Yöntemi ve Cihaz Durum Bilgisi :
Satin Alınan Ülke : Amerikadan satın alınmıştır.
Satiş Yöntemi : Elden , PTT ( Kapida Ödeme )
Cihazin Garanti Durumu : Garantisi yok(uluslararası garantisi Türkiyede geçerli değil)
Cihaz İcin İstenilen Karsilik : 290 TL (takas yok)

İletişim Bilgileri :
İsim / Soyisim : Mehmet Özcan
Yaşadigi Şehir : İstanbul/ Üsküdar
Bursa / Çekirge
Mail : [email protected]
Ek Açıklama : Hafta içi Bursada hafta sonları İstanbulda oluyorum , ürün Bursa ve İstanbulda elden teslim edebilirim. İsteyen olursa PTT kargo ile kapıda ödemeli gönderebilirim.

Ürün apple store da satışta olan 1080p destekli güncel modeldir. Kutusunda jelatini açılmamış haliyle alıcıya teslim edilecek. Yurtdışından alınmıştır. iPhone , iPad gibi apple ürünlerine 1000 liranın üzerinde para veripte satın alan biriyseniz bu ürünü satın almanızı tavsiye ederim. ipad , iphone gibi cihazlarınızdaki görüntüyü plazma , lcd tv ya da projeksiyon cihazına aktarmanıza olanak sağlıyor. Yani iPad inizin üzerinde internet , youtube , slayt , fotoğraf , oyun gibi bütün uygulamalarınızı büyük ekrana yansıtmanızı sağlıyor hem de tek bir butona basma gibi büyük bir kolaylıkla. İpadinizde oyun oynarken elinizdeki ipadi direksiyon ya da oyun kumandası gibi kullanıpta görüntüyü ekrana yansıtmak oyundan daha fazla keyif almanızı sağlayacak. Sunum yaparken ya da insanlara birşeyler tanıtırken dizüstü bilgisayarı elinizde taşıyıpta aktif olarak insanlara görsellik sağlayamazsınız , ipad de bunu başarabilirsiniz ; bir taraftan anlatırken diğer taraftan elinizdeki iPad ile işinize görsellik katabilirsiniz tabi ipad deki görüntüyü ekrana aktaracak apple tv niz varsa. Üründen elimde şu anda 3 adet mevcut , üç ürününde durumu aynı ; sıfır ve jelatininde. Eğer elinizde iphone ipad gibi aktif olarak kullandığınız herhangi bir apple ürünü yoksa bu ürünü satın almanızı tavsiye etmiyorum. Ürünün model numarası MD199LL ya da a1427 ; bu numaraları internette araştırdığınızda ürün hakkında daha fazla ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.







Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

99$ lık alete 60$ kar fazla geldi açıkçası. Taşıma derdi falan da yok ufacık kutusu var.

Afedersin threadini baltalamak istemiyorum ama,

şunları söylemek istiyorum. ben de apple tv2 (720p) olanından kullanıyorum, bir boka yaramıyor alet.

jailbreak yaptım, XBMC yükledim networkten filmleri oynatırım diye, yok abicim XBMC baya filmi piç ediyor, errör verip kapanıyor falan. xbmc nin playerı da bok gibi, filmin aynı noktasına gelene kadar canın çıkıyor 30.dk ya gelmek için 15dk ff yapıyorsun.

american apple acc un ve içinde kredin yoksa anca trailer izlersin. ben bir şekilde netflix i hallettim unotelly.com dan aylık 5$ dns parası ödeyip, ama netflixte de adam gibi bir bok yok.

XBMC içinde Hulu add-on'u var ama çalışmıyor.

iPhone'dan iPad'den macbooktan falan airplay de maşallah load edene kadar öldürüyor insanı, kim bilir 1080p de nasıldır. (her türlü mac ürünüyle denedim bok gibi.)

2 aydır uğraşıyorum appleTV yi işlevsel bir şekilde kullanabilmek için ama nafile.

Mac ürünü, şekil durur falan diye alacaksanız alın güzel siyah ufak kutucuk ama başka hiçbir işe yaramıyor.

Çözebilen ve adam gibi kullanabilen varsa lütfen bana da öğretsin.

Ha sırf upgrade olsun diye 720p Apple TV + $70 veririm istersen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Osie16

Kesinlikle katılıyorum sana, apple ürünü almak kadar gerizekalı bir şey yok.

Ama düşünelim bakalım, telefon alacaksın şekilli akıllı telefon istiyorsun ne alıcan?

Samsung Galaxy sIII ?
2.5 milyar vericem telefona, ve bok gibi plastikten olacak.
Android zaten tam oturmamış bir de onun buglarıyla uğraşıcaksın.
Arayüz tasarımı berbat, baktıkça içi kararıyor insanın, çin malı çakma telefonlardan farksız.

Androidli telefon almak bana şu wowcuların aldığı uçuk kaçık klavyeler var ya onları almak gibi geliyor bana. Görünümü bok gibi, ama 1231 tane özelliği var. Telefonun ekranına baktığında senin ona baktığını anlıyomuş da ekranı kapatmıyormuş falan filan.

Kesinlike Apple'ı savunmuyorum, işallah Apple batar bütün herkesin benim de dahil aynı anda tüm Apple ürünleri çöker. Ama muadili ürünler de hakkaten bok gibi ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şekili napcaksın ya telefonda? Düşünce perte çıkmasın telefon tamam bitti gitti ya blackberry kullanıyorum her gün fix 1-2 kere düşürürüm hatta haha hiçbir cacık olmadı,e nete giriyorum telefon ediyorum falan yeter bence. İlla iphone kıvamı bir telefon alicaksamda gider galaxy alırım ama dediğim gibi şekil için telefon alınmaz 2000 lirayla neyin şekli derler adama :DSfghj


Aslında seninde dediğin gibi çoğu apple kullanıcısı farkında ne kadar dandik ne kadar dandik ürünler olduğunu ama hala kullanıyorlar psikolojik bir bağımlılık olmuş..

Not: galaxyi falan savunduğumda yok yanlış anlaşılmasın.
Ama apple ürününe 1 lira dahi vermem verenede lol derim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabi verilmez 1 lira bile, apple ı savunmak için de demiyorum şekilden de bahsetmiyorum da malzeme kalitesi olarak iphone galaxy yi solluyor bence. bi de application çeşidi çok fazla. android de birkaç aya falan yakalarsa süper olur. bence windows phone lar da baya kral olacak, tableti falan baya güzel yani anlattıkları gibiyse. ama şuan için "store" her şey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sağlamlıkta apple birinci.

Ama birinci düşmede ekranı tuz buz olduğu için birinci. Omuz hizzasından üç kere beton zemine düştü HTC sensation, birisinde fotoğraf çekerken elime çarptılar aha dedim lens yedi. Ekran falan gitmiştir diye. Aldım aleti çektim fotoğrafı. Yine net yine kaliteli resim.

Samsung bildiğin plastik şişe gibi. Git bir HTC Sensation ve üstü modeli bızıkla. Anlarsın kalite neymiş.

/htcfanboymode: off;
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...