L'amante Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Merhabalar, TV almam gerekiyor. Fakat çok da acelesi yok. Eylül ayında alacaktım ama bugün TEKNOSA'da bir fırsat gördüm.Samsung UE-40D6530, 3D 1800 TL. Bu televizyonu alan bilen var mı? 2 ay sonrayı beklemem mi daha mantıklı yoksa şimdi bu televizyonu almam mı? http://www.sondakika.com/haber/haber-samsung-ve-teknosa-dan-yilin-3d-tv-firsati-3726925/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 bu modeli bilmiyorum ama bizdeki lcdler samsung. memnunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 4 adet kalmış buradaki TEKNOSA'da. Gidip alacağım şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Kesin teşhir ürünüdür hatta 2. kalite ürünleri sattıklarına inanıyorum bu markanın, arama motorlarında bile hep olmayan ürünleri sıralattırıyorlar, hiç sevmiyorum bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar