luzax- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 arkadaslar hic oynamadim ultima ama istiyorum denemeyi acep nerden indrebilirim?[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ehm bi yerlerden cd bul kolay olur. ama osi için illa bi code lazım.. bi tomar free serveri salla onlar adamı köreltio varsa yoksa onu kestim bu beni kesti geyikleri. çok avam bi olay o sen osiye takıl bi code edinirsen... derim ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luzax- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yaw 1024k baglanti var indircek bi yer yok mu?[signature][hline]---est sularus oth mitas--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 walla ben bilmiyorum illa ki var da.... ben bilmiyorum bende çıkan tüm orijinal kutular var dert olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar