Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Arkadaslar www.bkcartoons.com gerçekten elimden gelen en güzel siteyi hazliyorum ve emek gosteriyorum Flashlarinizi Photoshop eserlerinizede yer verebilecegiz buyuk bir portal haline gelecek sinirsiz bir web mail alanina sahibiz Komedi mizah akliniza gelen hersey i hazirliyorum lutfen girip bir goz atin ve bilgilerinizi projelerinizi benimle paylasin... Su anda okulumun gundemi var genelde ama degisecek konsept lutfen bana ulasin ve en guzelini yapalim... Msn : [email protected] sitenin forumundanda bana ulasabilirsiniz...[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Sitede her gün cok buyuk degismeler oluyor... Bu gun Chat ekledik mesela[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Siteye bir dizayn yapmanı öneririm özellikle görsellik üzerine olacaksa teması[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Virus, 29 Ekim 2004 02:28 tarihinde demiş ki: Siteye bir dizayn yapmanı öneririm özellikle görsellik üzerine olacaksa teması Tesekkurler ilgin için elimden gelenin en iyisi hazirlaniyor calismak isteyen gelebilir herkese kapim acik amacimiz guzel bi mizah sitesi yapmak yazilar köseler ve sanat üzerine[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 forumlar güzel ama gerçekten ana sayfaya bir güzel elden geçirmek lasım yani dzayn etmek gerek[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Eveettt sitede bir ad1m daha attik full flashtan oldu site bir girin bak1n 2 bölüm var 2 side ayr1...[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar