Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 İlişikteki linkteki postta yer alan silahlar yeni gelecek eklenti paketinde var olacaklar. Tek görüşüm çift ağızlı barbar baltamı hiçbir şeye değişmem. http://boards.stratics.com/php-bin/uo/showflat.php?Cat=2&Board=uosamurai&Number=5417168&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&what2=postlist&fpart= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 nunchaku felanda guzelmiş :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bazıları aşırı abartı bence,Yamuk yumuk şeylerde var 3-4 silah dışında zırh berbat bişi zaten leather kafalık uo 2d grafiklerde batıo.Hatta Japon İşi bi kıyafet vardı(Tamer fotolarının olduu yerde,dandik bişi ya)Sonuç olarak tatmin olmadım..[signature][hline]ZzZzZzZz Baymayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bu lbr den beri gelen binekler ve yaratıkları sevemedim gitti.beetle mesela oyunun grafikleriyle hiç uyuşmayan göze batan birşey aynısı unicorn içinde geçerli.o resimlerde bir tane ok var mesela ben beğenmedim onu sonra uçan binek kuş lbrde tekno hava vardı aos ta itemler roxtı şimdide japon kültürünü empoze ediyorlar hepimize.gelecek çıkacak paket uo:yavuz sultan selimin dönüşü olur inşallah.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 upgradesiz accountumdaki mor llama şeklindeki beetle süper, oyunda gördüğüm en güzel binek :). tekagi ile own edicem ortamları :P.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kum senin şu baltanın özellikleri biraz açsana meraklandım nemiş. sana axe of heavens aliim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 zyronic claw da yakışır amma malesef onu ödeyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 2 tür kod var bi upgrade kodu bi new acc. kodu SE ile gelen new acc. kodu alırsan başka bişiye ihtiyacın olmaz upgrade kodu ise daha önceden var olan accountları SE uyumlu hale getirmek için[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar