capul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Hayati tehlikeyi atlattı gibi, görünür bir kırığı da yok ama sağ kolunu hareket ettiremiyor. Kolun başından sonuna hiçbirşey de hissetmiyor.. Detaylı muayene etti veteriner ama kırık çıkık herhangi birşey bulamadı.. 24 saati geçti durum böyle.. Var mı bilgisi olan bir arkadaş. Ezilmeden şoktan dolayı geçici bir durum ise ne kadar sürer bu felç durumu en fazla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 kol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 *Ön ayak işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 senko said: kol? anırdım biraları püskürdüm üstüm başım battı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 kedide felcin bi sürü sebebi olabiliyor, araba o taraftan çarptıysa kolu kırılmamış bile olsa damarlara zarar vermiş olabilir, röntgende gözükmeyecek kadar ufak bir parça gene damarları tıkamış olabilir, tamamen şoktan olabilir etc arada kumuna, ağzına bakın kan var mı diye iç kanama vb için, değişen bir alışkanlığı var mı diye gözlemleyin, tam sebebini bilmeden birşey söylemek zor ama geçedebilir geçmeyedebilir, ama geçmese bile arka ayak olmasından iyi, çünkü arka ayakta bi felç 10 kat zorlaştırıyor herşeyi, herşeyden önce yardım olmadan tuvaletini yapamıyor yada hiç tutamıyor hayvan genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar